Site logo

ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A.

Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A. s-a înfiinţat în 1947 şi s-a reorganizat ca Societate Comercială pe baza Hotărârii Guvernului României nr. 692 din 04.10.1991, prin care se aprobă şi Statutul de funcţionare, având activitate neîntreruptă de peste 75 de ani ca societate profesională independentă, autorizată să realizeze Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea (elaborarea documentaţiei de protecţia mediului studiu de impact, bilanţ de mediu si altele) – proiectare, consultanţă, expertize şi asistenţă tehnică – în domeniul transportului feroviar şi cu metroul.

      

  Suntem prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar. Ne-am înființat în anul 1947, fiind singura din acest sector până când devenit societate pe acțiuni în 1991. Avem, astfel, marea șansă de a putea afirma că am contribuit la făurirea istoriei în sectorul feroviar din România – de la refacerea reţelei feroviare după al Doilea Război Mondial și înlocuirea tracţiunii cu aburi cu tracţiune diesel, până la electrificarea reţelei feroviare şi introducerea tracţiunii electrice, modernizarea instalaţiilor de control şi siguranţă a traficului, pecum și a reţelei de telecomunicaţii feroviare.

  De-a lungul timpului, am participat la elaborarea studiilor şi planurilor legate de dezvoltarea transportului feroviar în România iar astăzi suntem implicați în unele dintre cele mai importante proiecte de dezvoltare a acestui sistem, în vederea realizării traficului de viteză sporită.

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA ISPCF

  Suntem specialiști în proiectare, consultanţă, expertize şi asistenţă tehnică în domeniul transportului feroviar şi cu metroul. Avem în echipă experți din toate specialitățile feroviare: linii c.f., instalații de semnalizare, telecomunicații feroviare, electrificare, lucrări de artă, lucrări de construcții civile.

  Ne place să credem că oamenii rămân cu noi pentru că împărtășim cu toții pasiunea pentru domeniul feroviar și pentru proiectele livrate impecabil.

  Lucrăm cu pasiune, muncim în echipă dar și individual la aceeași intensitate, vrem să transformăm proiecte ambițioase în realitate și ne folosim toate abilitățile și resursele interioare pentru realizarea unei infrastructuri moderne și inovatoare.

  Dacă te regăsești în oricare din descrierile de mai sus, dacă ești o persoană atentă la detalii, care dorește să se afirme dar nu ezită să își sprijine colegii și să îi ajute să își atingă potențialul creator,  te așteptăm în familia noastră extinsă!

  Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa ISPCF?
  Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii care a contribuit la făurirea istoriei în sectorul feroviar din România tot ce trebuie să fac este să parcurgi pașii de mai jos:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta ISPCF
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție

  ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate – FIRMĂ AUTORIZATĂ AFER – ISO – IGSU MMAP – ANDE – ANCPI

  ISPCF are experiență profesională, specialiști atestați și dotările necesare pentru:

  DOCUMENTAȚII
  • expertize tehnice;
  • studii de prefezabilitate / fezabilitate;
  • documentații de avizare a lucrărilor de intervenții;
  • autorizarea / desfiițarea executării lucrărilor;
  • proiecte tehnice de execuție / detalii de execuție.
  STUDII
  • topografie și cadastru;
  • geotehnică și geofizică;
  • hidraulice;
  • mediu.
  ASISTENȚĂ TEHNICĂ
  • întocmire rapoarte tehnice;
  • asistență topo / geo;
  • rapoarte de monitorizare lucrări;
  • documentații as-built și puncte de vedere la recepție;
  • avize și puncte de vedere.
  CONSULTANȚĂ
  • management de contract;
  • supervizare lucrări.

  Trimite-ne CV-ul tău aplicând la anunțul care te interesează

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share