Site logo
Despre companie

Recunoscut ca expert în sectoarele de activitate din Industrie, Energie, Infrastructura Clădirilor sau a Transporturilor, IMSAT  proiectează, dezvoltă și integrează soluții multitehnice pentru cele mai complexe aplicații.

Identificarea nevoilor, oferirea celor mai bune soluții tehnice și îndeplinirea, de fiecare dată, a indicatorilor de performanță solicitați, în condiții de maximă securitate în execuția proiectelor în site, stau la baza încrederii pe care clienții ne-o acordă de aproape 60 de ani.

 Experiența dovedită prin proiectele implementate cu succes pe plan național și internațional, abordarea de tip „soluții la cheie” și expertiza echipei ne permit să fim alături de clienții noștri în toate etapele, de la proiectare la management de proiect, fabricație, montaj, punere în funcțiune și mentenanță.

Spectrul de competențe IMSAT acoperă inginerie și montaj pentru instalații electrice și mecanice, procese industriale, sisteme de climatizare și de securitate. În sfera tehnologiilor Industriei 4.0, competențele noastre sunt prezente în automatizări, sisteme și soluții robotice, servicii de mentenanță preventivă și predictivă.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA IMSAT

Lucrăm într-un mediu inovativ, îmbinăm tehnologia de ultima generație cu experiența noastră acumulată în decenii și oferim cele mai competitive soluții clienților noștri. Pentru a îndeplini această misiune, suntem întotdeauna în căutare de noi colegi pasionați de munca lor și dornici să obțină rezultate.

Lider recunoscut în proiectarea și integrarea de soluții mulți-tehnice, IMSAT este locul ideal pentru a vă construi și dezvolta o carieră plină de satisfacții în cadrul unei echipe de profesioniști.

CARIERA TA ÎNCEPE LA IMSAT!

Suntem mândri de realizările noastre, dar viitorul vrem să îl construim împreună cu tine!

Începe-ți cariera profesională cu programul nostru de practică. Este un mod ideal de a face primii pași în carieră, ghidat permanent de un mentor din companie și implicat în proiectele în care lucrăm la nivel național și internațional.

 

 

Print Company
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share