Site logo

Societatea de Transport București STB SA

Despre companie

Societatea de Transport București STB SA este principalul operator de transport public de persoane din Municipiul București și Județul Ilfov și avem responsabilitatea de a respecta valori, principii și reguli în măsură să asigure un transport public de calitate. Scopul nostru este să contribuim la dezvoltarea și progresul orașului nostru.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Pentru a susţine acest obiectiv, STB SA își propune să angajeze persoane care au pregătirea şi atitudinea necesare pentru a deveni angajaţi de succes.

De ce SOCIETATEA DE TRANSPORT BUCUREȘTI STB SA?
  • mediu de lucru dinamic;
  • deschiderea permanentă spre înnoire şi perfecţionare;
  • siguranța locului de muncă;
  • pachet salarial motivant;
  • existenţa în cadrul societății a unui serviciu specializat pentru instruirea personalului;
  • sistem de protecție socială a angajaților.

 

Mobilitatea reprezintă o necesitate de bază a oamenilor și o condiție esențială pentru buna desfășurare a vieții într-o comunitate. De aceea, una dintre cele mai mari provocări ale unui oraș modern este asigurarea unui sistem de mobilitate, în cadrul căruia componenta vitală într-o mare aglomerare urbană este transportul public.

Misiunea strategică a STB SA este de a oferi un serviciu de transport public sigur, fiabil, de calitate și în condiții de siguranță a călătorilor, capabil să răspundă necesităţilor clienţilor, la tarife accesibile.

VEZI ȘI: Pașii de urmat pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

Print Company
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share