Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  TBL Grup este o firmă de consultanţă de management şi servicii profesionale aflată în expansiune accelerată la nivel naţional.  TBL Grup oferă servicii de inginerie, proiectare, mediu, arheologie şi restaurare, topografie şi cadastru, etc. În acelaşi timp, TBL Grup dezvoltă produse şi servicii proprii inovatoare, unice pe piaţă, care vor fi promovate pe piaţă la nivel naţional şi internaţional.

  TBL Grup are în acest moment 12 birouri în ţară şi peste 700 de angajaţi şi se afla în plin proces de expansiune la nivel naţional prin dezvoltarea de birouri regionale, parteneriate şi angajarea de reprezentanţi locali.

  TBL Grup este o companie dinamică, cu o activitate în permanenţă dezvoltare, prezentă pe piaţa serviciilor de consultanţă profesională în următoarele domenii:

  – Topografie şi cadastru general;
  – Servicii şi studii de mediu;
  – Arheologie preventive şi studii istorice;
  – Proiectare urbanistică;
  – Servicii de consultanţă în inginerie şi dezvoltarea proiectelor;
  – Construcții
  – Servicii land management.

   

  Suntem o echipă de consultanți cu competențe pluridisciplinare și cu o experiență de nivel internațional în cadrul unor proiecte industriale de cea mai înaltă complexitate. Experiența noastră precum şi ariile de expertiză complementare pe care le acoperim ne permit să îndeplinim obiectivele de business identificate împreună cu clientul.

  Configurăm echipe de experţi în domenii specializate, cu înalta expertiză naţională sau internaţională. Adaptăm specificul echipelor la industrii cu înaltă specializare. Mobilizăm echipe multidisciplinare care pot realiza obiective complexe şi strategiile clientului pe termen mediu şi lung.

   


  Te așteptăm în echipa TBL Grup!

  Căutam specialişti calificaţi pentru a ne consolida echipa. Dacă eşti o persoană dinamică, responsabilă şi ambiţioasă, ne dorim să faci parte din echipa noastră. Vom face tot posibilul să vă oferim un mediu de lucru cât mai plăcut şi vom încerca să fim cât mai atenţi la nevoile voastre.

  Scopul companiei TBL Grup este de a da dovadă de respect şi responsabilitate faţă de angajaţii săi, astfel încât să poată oferi clientului produse de o calitate excelentă cu timp de livrare imbatabil şi cu o calitate garantată.


  Trimite-ne CV-ul tău aplicând la anunțul care te interesează

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share