Site logo
Despre companie

STRABAG – WORK ON PROGRESS

STRABAG este una din principalele companii de construcţii din Europa şi lider de piaţă în Europa Centrală şi de Est. STRABAG este prezentă prin intermediul numeroaselor sale filiale, în toate ţările Europei de Est şi de Sud-Est, dar şi pe pieţele selectate din Europa de Vest, în peninsula Arabică, în Libia, Canada şi India. Gama extinsă de servicii a grupului cuprinde toate segmentele industriei de construcţii, acoperind astfel întregul lanţ de creare de valoare în domeniul construcţiilor.

 


 


STRABAG în România

STRABAG România activează pe piaţa românească începând cu anul 1991, stabilindu-şi sediul în Bucureşti în 1994. În timp, grupul a înființat filiale în toate regiunile relevante pentru piaţa din România, având peste 2.000 de angajaţi calificaţi. Compania operează în toate sectoarele de construcţii, în special în Infrastructura de Transport, în Construcţii şi Segmente de Inginerie Civilă, precum şi în Proiecte de Construcţii în domeniul mediului.

Grupul este prezent în România nu doar ca brand STRABAG, ci şi prin intermediul companiilor membre ale grupului: ARL SA, BHG Comercializare Bitum, MINERAL ROM, SAT Reabilitare Reciclare SRL şi ZÜBLIN România SRL.

O vastă experiență în planificarea, construirea, finanțarea, întreținerea şi exploatarea lucrărilor de construcții este o condiție esențială pentru proiectele de succes. Serviciile de Infrastructură de Transport ale Grupului STRABAG din România oferă întreaga gamă de lucrări de infrastructură, cum ar fi construcții de drumuri şi autostrăzi, de căi ferate, construcția de poduri şi tuneluri.

 

 

 


Progresul începe cu noi.

La STRABAG, aproximativ 74.000 de oameni din 700 de locații situate în toată lumea sunt implicați în construirea progresului.

Indiferent dacă este vorba despre construcții civile, construcții de drumuri și construcții subterane, construcții de poduri și tuneluri, construcții industriale și portuare, despre managementul clădirilor sau despre dezvoltarea de proiecte – noi ducem construcțiile la următorul nivel, pentru a deveni concernul tehnologic de construcții cel mai inovator și mai sustenabil din Europa.

Pentru aceasta este nevoie de fiecare dintre noi: Împreună implementăm proiecte, cu succes și în strânsă colaborare, și creștem asumându-ne noi sarcini. Împreună realizăm lucruri importante.

Construiește viitorul cu noi! Aplică acum și devino parte a echipei noastre.


 


Company Video
Print Company
Anunţ-uri disponibile (15)
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share