Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Transferoviar Infrastructură Neinteroperabilă este gestionar de infrastructură feroviară pe următoarele secții de circulație neinteroperabilă: secția Galați – Bârlad, secția Berca – Nehoiasu, secția Titan Sud – București Sud Grupa Călători, secția București Sud Grupă Călători – Oltenița.

  Aceste  cinci secții  au o lungime totală de aproximativ 300 km și  permit o viteză medie de circulație de 46 Km/h pentru trenurile de marfă și o viteză medie de circulație de 60 km/h pentru trenurile de călători.

  Secțiile de circulație neinteroperabile gestionate de  TFG, sunt următoarele:

  1. Secția Galați-Bârlad în lungime totală de 109 Km, viteză de circulație  70 km/h  la trenurile de călători și 50 km/h la trenurile de marfă (cu sarcină maximă de 16 tone/osie). Este compusă din 4 stații/halte de mișcare.

  2. Secția Berca-Nehoiasu în lungime totală de 51,0 Km, viteză de circulație  50 km/h  la trenurile de călători  și 40 km/h la trenurile de marfă. Este compusă din 3 stații/halte de mișcare.

  3. Secția Titan Sud-București Sud Gr. Căl. în lungime totală de 3,4 Km, viteză de circulație  40 km/h  la trenurile de călători. Este compusă din 1  haltă de mișcare, care nu este deschisă traficului de marfă.

  4. Secția București Sud Gr. Câl.-Oltenița, în lungime totală de 56,6 Km, viteză de circulație  80 km/h  la trenurile de călători și 50 km/h la trenurile de marfă. Este compusă din 2 stații/halte de mișcare.

   

  VEZI ȘI: Pașii de urmat pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share