Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

   

  Cu o experiență de 49 de ani, voestalpine Railway Systems Romania SA și-a consolidat poziția pe piața românească, fiind singura companie furnizoare de schimbătoare și elemente de infrastructură pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii.

  Aparţinând unui grup cu tehnologie la standarde înalte, voestalpine Railway Systems Romania SA şi-a perfecţionat sistemul tehnologic şi de producţie pentru a ajunge la calitate şi cost eficient pentru produsele sale. Din momentul integrării, începând cu anul 1998, în grupul VAE Austria, compania noastră a livrat aparate de cale şi piese de schimb pentru diferite pieţe externe din Europa sau de pe alte continente: Africa, Asia, America.

  Principalul domeniu de activitate este producţia de aparate de cale.

  Pentru cel de-al doilea domeniu de activitate – producţia de tirfoane şi SI-uri, voestalpine Railway Systems Romania SA a livrat aceste produse atât în Europa, cât şi Africa şi Asia.

  Dintre partenerii noştrii în diferite proiecte din România suntem onoraţi să amintim: CNCF CFR SA, Metrorex şi constructorii  parteneri în proiectele de reabilitare a Coridorului IV Pan-European.

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

  voestalpine isi datoreaza pozitia de lider in segmentele de business in care activeaza celor 49.000 de angajati din 500 de companii si locatii, pe 5 continente si 50 de tari la nivel global. In fiecare zi, prin eforturile constante de inovare si asumare a responsabilitatii, acestia ne reinventeaza viitorul.

  Incercam permanent sa cream un mediu de lucru la fel de atractiv pentru angajatii nostri pe cat este plin de provocari.  Pilonul central este o cultura corporate bazata pe respect si care are nevoie de incredere, diversitate si asumarea responsabilitatii.

  Suntem mai puternici pentru ca lucram impreuna

  Inovatiile avanseaza pas cu pas, iar eforturile sunt concentrate in toate domeniile companiei noastre pentru a obtine mai mult, lucrand impreuna. Fiecare dintre noi – de la incepatori la manageri, muncitori calificati sau experti supracalificati – contribuie la succesul general al companiei. Si asta pentru ca – si toti intelegem acest lucru ca fiind evident – impartim responsabilitatea fata de societatea si lumea in care traim. Un motiv bun pentru a lucra impreuna si pentru a lua viitorul in propriile maini!

  Angajatii nostri sunt minunati: de la nivelul de pregatire la angajamentul pe care si-l asuma si pana la concentrarea pe solutii. Iar valoarea acestui lucru, mai ales pentru noi, o companie de talie internationala, este de nepretuit. Suntem recunoscatori pentru acest lucru in fiecare zi. Datorita pasiunii de care dau dovada, oamenii, angajatii nostri, sunt cei care identifica solutii mai bune si mai inovatoare decat altii, facand astfel posibil succesul nostru.
  Wolfgang Eder, CEO al voestalpine AG

  VEZI ȘI: Pașii de urmat pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

  Company Video
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share