Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Zona de construcții a Grupului FCC (FCC Construcción), un reper internațional în domeniul serviciilor de mediu, al apei și al construcțiilor, are o experiență de 120 de ani și se numără printre cele mai importante companii de construcții din Europa și din lume.

  Activitățile din zona de construcții a Grupului FCC acoperă toate domeniile de inginerie și construcții și reprezintă un punct de referință în executarea lucrărilor civile (drumuri, căi ferate, aeroporturi, lucrări hidraulice și maritime, tuneluri, poduri, metrou, stații de tratare a stațiilor) clădire (rezidențială și nerezidențială: spitale, stadioane de fotbal, muzee, birouri).

  De asemenea, are o experiență dovedită în dezvoltarea de proiecte în regim de concesiune și, în plus, are un grup de companii dedicate sectoarelor industriale și energetice, grupate sub un singur brand FCC Industrial și alte activități legate de sectorul construcțiilor.

  FCC Construcción Romania

  FCC Construcción a fost înființată în România în 2003, iar de atunci și-a materializat experiența din prin diferite activități precum drumuri, poduri și lucrări de cale ferată.

  În cei 19 ani de prezență, au fost executate diverse proiecte, printre care se remarcă:

  • construcția pasajului Basarab, o lucrare emblematică în România și Europa;
  • construcția liniei 5 a metroului București;
  • reabilitarea a două secțiuni de cale ferată în Transilvania, între orașele Sighisora și Micasasa;
  • construcția uneia dintre secțiunile de autostradă ale coridorului paneuropean IV între orașele Timișoara și Arad
  • ByPassul Constanța, pe malul Mării Negre

  De asemenea, au fost realizate o altă serie de proiecte, atât în reabilitarea autostrăzilor naționale, cât și într-un sector al șoselei de centură București.

  Te așteptăm în echipa FCC Construcción Romania

  Scopul nostru este să creăm un mediu de lucru echitabil și divers, care să stimuleze dezvoltarea profesională și personală.

  Tratamentul echitabil este un principiu călăuzitor. Grupul proiectează programe, proceduri interne și inițiative menite să creeze un mediu de lucru îmbogățit, fără discriminări de orice fel și care favorizează diversitatea.

  În angajarea sau promovarea personalului, Grupul FCC își bazează întotdeauna deciziile pe realizări și pe evaluări obiective și transparente ale performanțelor.

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share