Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Heidelberg Materials România – De 150 de ani construim pentru oameni, cu materiale pentru viitor.

  Cu 51,000 de angajați în peste 50 țări la nivel mondial și o istorie impresionantă de peste 150 ani de experiență, Heidelberg Materials este unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcții din lume, cu poziții de leader de piață în ciment, agregate și betoane. Produsele noastre sunt utilizate pentru construcția de case, infrastructură și facilități comerciale și industriale, satisfăcând astfel cerințele în creștere pentru locuințe, mobilitate și dezvoltare economică.

  Cultura noastră organizațională se bazează pe echipe solide, focus puternic asupra nevoilor clienților, creativitate și deschidere spre inovare, precum și gândire & acțiuni sustenabile. În calitate de precursor pe calea neutralității carbonului și a economiei circulare în industria materialelor de construcții, depunem eforturi pentru a identifica materiale și soluții sustenabile. Suntem ambițioși și depășim toate granițele pentru a consolida inovația și a aprofunda parteneriatele cu clienții noștri.

  Heidelberg Materials România a fost înființată în 2015 și își dezvoltă activitatea în trei fabrici de ciment localizate la Tașca, Fieni și Chișcădaga, 18 stații de betoane, opt cariere și cinci balastiere de agregate.
  Compania produce și comercializează ciment și betoane de diverse clase, precum și agregate de carieră și de balastieră și are aproximativ 1.000 de angajați (ciment, betoane, agregate, transport & logistică, combustibili alternativi).

  Heidelberg Materials România SA investește în educație și dezvoltă parteneriate cu facultățile de profil tehnic, organizează stagii de practică și implementează programe Internship și Trainee pentru studenți din ani terminali / absolvenți / masteranzi, contribuind astfel la pregătirea tinerelor generații pentru parcursul profesional viitor.

  Company Video
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share