Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Metroul SA este garanția calității durabile. Pregătim fiecare pas al fazelor de proiectare printr-o comunicare permanentă cu Clientul și asigurându-ne de aplicarea soluțiilor inovative specifice. Adoptăm cele mai noi tehnologii de lucru pentru a determina timpul să lucreze în folosul proiectului. Echipa de pionierat o completăm cu personal de calitate, astfel încât rezultatul muncii să aducă plusvaloare Clientului și să creeze în piață conexiuni pozitive.

  Supervizăm lucrările prin diriginți de specialitate cu vastă experiență acumulată în domenii ce acoperă toate specialitățile curente, dar și multe cu caracter restrâns, devenind astfel indispensabili și atractivi multor Clienți.

  Prin pleiada de contracte derulate în domenii marcante de către specialiștii noștri în consultanță și management de proiect, suntem dovada vie a succesului colaborării cu Beneficiari atât din mediul public, cât și privat.

  Misiune

  Prin experiența noastră proiectăm cu adevărat viitorul. Sustenabil, verde, în armonie cu dorința Clientului. Apelăm la tehnologii de ultimă generație, având grija permanentă de a menține o echipă unită și bine pregătită pentru a le utiliza pe deplin. Misiunea noastră este îndeplinită atunci când aducem mulțumire și plusvaloare Clientului.

  Viziune

  Imaginația debordantă, calitatea responsabilă, sârguința asiduă – cheile cu care deschidem porțile inovației și împlinirii ca menire. Ducem mai departe consecvența proiectării și a unui management pro sustenabilitate prin respectul față de echipă și față de obiectivul pe care ni-l asumăm. Siguranța viitorului exultă din tot ce abordăm și finalizăm.

  Valori

  Pionierat românesc susținut prin valori umane pe care încă le deținem și le prețuim – comoara noastră cea mai de preț. Transferul de know-how către noi generații cu viziune și simț tehnologic orientate înspre viitor reprezintă garanția succesului durabil al muncii noastre. Protejăm mediul înconjurător, dar și mediul de lucru al echipei noastre, asigurându-i toate resursele pentru a genera valoare în tot ce abordează.

  Istoric

  Pornind de la un domeniu de nișă unic în România, ne-am extins pentru a răspunde cererii pieței din domenii diverse precum construcții civile supraterane și subterane publice și private, infrastructură de drum, rețele edilitare clasice și speciale, lucrări de artă, monumente istorice și lucrări speciale.

  Abordarea unor domenii neatinse până în prezent constituie o provocare pentru noi în scopul de a veni în sprijinul Clientului, urmărind atragerea de resurse umane și tehnologice de specialitate, care să formeze o adevărată echipă pentru realizarea proiectului.

  Vino în echipa noastră și vei participa la proiectele prin care modernizăm România!

  CĂUTĂM NOI COLEGI DORNICI A SE INTEGRA ÎNTR-UN MEDIU DINAMIC ȘI AVANGARDIST!

  Dacă ești absolvent sau student al unei Universități Tehnice/Arhitectură/Economice, cu sau fără experiență, și îți dorești să lucrezi în domeniul infrastructurii de transport și al construcțiilor civile, te așteptăm să ne transmiți CV-ul tău.

  Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa Metroul SA?
  Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii care consideră ca misiunea sa este îndeplinită atunci când aduce mulțumire și plusvaloare Clientului tot ce ai de făcut este să parcurgi următorii 3 pași:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta Metroul SA
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție și/sau alte documente solicitate în anunț
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share