Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  AKTOR este divizia de construcții al ELLAKTOR și cea mai mare filială a acesteia. Este stabilită ca unul din liderii în infrastructură, oferind o gamă largă de servicii foarte diversificate în domeniile Construcțiilor, Parcurilor Fotovoltaice, Managementului Carierelor, Facilităților Tehnice și Managementului Proiectelor.

   

  Combinând 70 de ani de experiență cu expertiza sa în cele mai noi tehnologii, AKTOR creează proiecte de înaltă calitate care contribuie la evoluția sectorului construcțiilor.

  Proiectele emblematice de infrastructură ale AKTOR în Grecia și în străinătate includ Linia 2 de metrou din Atena, Metroul Gold Line din Doha în Qatar, Muzeul Acropolei, Conducta de gaz natural Trans Adriatic (TAP), Podul Rio – Antirrio, Stația de tratare a apelor uzate Psyttalia, Autostrada Demir Kapija -Smokvica din Macedonia de Nord, precum și lucrările aflate în derulare la Metroul Salonic, proiectul de Renovare a Golfului Faliro etc.

   

   

  70 DE ANI DE EXPERIENTA

  AKTOR deține, de asemenea, o experiență specializată și vastă în construcția și reamenajarea de unități hoteliere mari și luxoase, contribuind la crearea și renovarea stațiunilor de înalt standard internațional, care upgradează produsul turistic al Greciei, precum Costa Navarino, Four Seasons Astir Palace, Grand Hyatt, Ikos, Sani Dunes și multe altele.

   


  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

  Cu o expertiză semnificativă în cele mai complexe și solicitante proiecte, ELLAKTOR Group se află pe locul 83 printre cele mai mari 100 de companii de construcții din lume (Global Powers of Construction 2018, Deloitte).

  Capitalul nostru uman este cel mai important avantaj competitiv al nostru. Alăturându-vă forțelor companiilor grupului nostru, creăm o echipă de nivel înalt, foarte promițătoare, valorificând prezența internațională și multidimensională a ELLAKTOR și activitățile în continuă creștere ale filialelor sale.

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share