Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Novatech este cea mai experimentată companie din România ce oferă echipamente și servicii pentru industria auto, dar și pentru domeniul feroviar.

  Din 1994 și până în prezent, am crescut constant numărul producătorilor pe care îi reprezentăm în România, reușind să acoperim o gamă completă de echipamente necesare într-un service de autoturisme sau autovehicule grele. Primii 15 ani au însemnat o creștere constanța a cifrei de afaceri. Următorii 5 ani ne-am concentrat pe eficientizare, fără însă a uita promisiunile făcute clienților în perioada foarte bună pe care piața auto a traversat-o în anii 2000.

  MISIUNEA NOASTRĂ

  Misiunea Novatech este de a oferi clienților o soluție integrată în domeniul echipamentelor de service, acoperind eficient nevoile oricărui investitor în domeniul producției, distribuției sau reparațiilor de autovehicule.

  VIZIUNEA NOASTRĂ

  Să devenim furnizorul numărul 1 la nivel național în domeniul soluțiilor profesionale de echipare service, folosind la maxim experiență acumulată în cei 20 ani de existența.

  VALORILE PE CARE NE BAZĂM

  Responsabilitate și compentența în recomandările făcute clienților. | Concentrare pe eficientă și productivitate. | Experiență îndelungata și inovare continuă. | Spirit de echipa și inițiativa.

  Am menținut o echipă de top pentru a acorda suport clienților la fel de rapid și profesionist ca în trecut.

  Te așteptăm în echipa noastră

  Novatech înseamnă oameni. Ne-am format în 22 ani de lucru împreună.

  Avem un department tehnic în permanent contact cu noile evoluții tehnologice și o echipă de vânzari experimentată cu pregătire tehnică de specialitate. Întreaga echipă Novatech înțelege că prioritățile clienților noștri sunt mai importante ca ale noastre. De aceea ne măsurăm întotdeauna succesul prin succesul clienților noștri.

  Dezvoltarea noastră continuă se bazează pe respect față de client și pe calitatea serviciilor. Credem cu tărie în parteneriatul pe termen lung cu clienții noștri, cărora le oferim produse de calitate și servicii de nivel ridicat.

  Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa Novatech?
  Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră tot ce trebuie să fac este să parcurgi pașii de mai jos:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta publicată aici
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share