Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  De peste 25 de ani, compania Alstom Transport SA este deschizătoare de drumuri, având un rol important în tranziția României către un transport feroviar modern și sustenabil.

  De la soluții de control digital al traficului feroviar, infrastructură și electrificare, la mentenanța pe termen lung a flotei de trenuri a metroului București, Alstom Transport aduce în mod activ o schimbare pozitivă în transportul feroviar din România.

  Anunțurile publicate pe pagina de angajări a companiei vizează o multitudine de meserii și diverse niveluri de experiență.

   

  Compania Alstom, prezentă în peste 60 de ţări, oferă o gamă largă de material rulant care acoperă întreaga piaţă de transport feroviar: de la vehicule de mare viteză la vehicule uşoare
  pentru transportul urban, trenuri de metrou, tramvaie, trenuri suburbane şi regionale şi locomotive.

  În plus, Alstom este o sursă inteligentă de informaţii şi sisteme de infrastructură. Serviciile sale acoperă întreţinerea, reabilitarea şi lanţul logistic pentru furnizarea pieselor, proiecte de top la cheie, training şi consultanţă tehnică.

  Având în vedere legăturile profesionale şi geografice puternice ale companiei, politica Alstom Transport este astfel structurată încât să ofere cele mai bune servicii clienţilor săi.

  Prin diversitatea și complexitatea proiectelor sale, Alstom este un angajator atractiv pentru generațiile tinere de specialiști români, dar şi pentru cei mai în vârstă, oferindu-le șansa de a se dezvolta profesional într-un mediu internațional, având acces la informații și capabilități din toată lumea.

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA ALSTOM TRANSPORT SA

  Să fii angajat al companiei Alstom înseamnă să faci parte dintr-o echipă internațională cu înaltă calificare și să lucrezi pentru unele dintre cele mai prestigioase proiecte de control digital al traficului, mentenanță și infrastructură din industria feroviară, atât în România, cât și în alte țări.

  ALSTOM TRANSPORT SA

  Compania Alstom promovează o cultură orientată spre inovare și excelență, cu oportunități de carieră de nivel internațional. Cine face parte din echipa Alstom are ocazia unică de a contribui în mod direct la modernizarea soluțiilor de transport, precum și la un viitor al mobilității digital și sustenabil.

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share