Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  TTL PLANNING este este o societate românească ce are ca obiect principal de activitate „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, ce activează în domeniul planificării în transporturi” (CAEN 7112).

  De la înființare, la începutul anului 2016 lista noastră de beneficiari s-a extins incluzând Autorități Locale și Societăți Comerciale Private, românești și internaționale. Oferim clienților din sectorul public și privat o gamă largă de servicii de consultanță și planificare strategică în transportului incluzând inginerie de trafic, analize economice in transporturi, planificarea durabilă a transporturilor, analiza, evaluarea și prioritizarea opțiunilor, dezvoltarea și planificarea accesibilității, planificarea transportului public și privat, evaluarea si prognoza traficului precum și dezvoltarea de strategii de transport. Pentru mai multe informații despre întreaga noastră gamă de servicii pe care le oferim, puteți consulta secțiunea Domenii de Activitate.

  Astăzi, competiția pentru fondurile structurale e din ce în ce mai intensă iar dezvoltarea este necesară. Comunitatea dumneavoastră contează! De aceea, trebuie sa excelați și să profitați de oportunitățile de finanțare, urmărind strategii de dezvoltare intergrate, pentru a atrage investitori și a crește bunăstarea comunității dumneavoastră în concordanță cu nevoile de mobilitate ale cetățenilor.

  TTL PLANNING vă pune la dispoziție bunele practici și amploarea expertizei intregii echipe în domeniul dezvoltării infrastructurii de transport, al managementului mobilității și al finanțării proiectelor, pentru a reuși.

  Domeniile de activitate ale TTL PLANNING

  • Inginerie de Trafic
  • Planificare strategică în transporturi
  • Analize economice în transporturi
  • Studii de fezabilitate / oportunitate
  • Evaluarea deplasărilor nemotorizate
  • Evaluarea performanțelor de siguranță a rețelelor de transport

  Portofoliu de lucrări

  • Planuri de Mobilitate Urbană Durabilă – Actualizare PMUD Municipiul Cluj-Napoca, jud. Cluj (în lucru); Actualizare PMUD Municipiul Arad, jud. Arad (în lucru) șamd
  • Studii de Trafic / Evaluarea Cererii de Transport – Analiza Cererii de Transport pentru Sistemul de Transport Metropolitan Rapid Cluj – Magistrala I De Metrou și Tren Metropolitan;  Studiu de Trafic in cadrul SF Reabilitarea liniei CF Pașcani – Dărmănești; Evaluarea Cererii de Transpoort in cadru SF Sprijin pentru Autoritatea Feroviară Română pentru achiziția de Material Rulant de Călători șamd
  • Contracte de Servicii Publice – Elaborarea proiectului de  contract de delegare a gestiunii serviciului de transport – Tren Metropolitan Cluj-Napoca și altele
  • Analize Cost Beneficiu / Analize de Opțiuni / Studii de Oportunitate – Studiu de oportunitate și Studiu de Trafic pentru Introducerea transportului electric în Sibiu – Tren Urban Sibiu și altele.

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA TTL PLANNIG

  TTL Planning are o echipă de consultanți cu experiență internațională cu ajutorul căreia oferim servicii de consultanță și planificare strategică în transporturi ce se axează pe inovare, eficiență și soluții durabile.

  Echipa noastră are experiență de nivel înalt, esențială în înțelegerea și identificarea celor mai bune rezultate ce vor fi furnizate beneficiarilor noștri.

   

  VEZI ȘI: Pașii de urmat pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share