Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Ermewa este lider european pentru închirierea, exploatarea și mentenanta vagoanelor. Compania oferă o gamă largă de peste 42.000 de vagoane pe piața de închiriere pentru transportul de mărfuri periculoase și nepericuloase lichide, gazoase, în vrac și pentru diverse alte marfuri, precum produse alimentare și nealimentare.

  Ermewa pune la dispoziția companiilor industriale și de transport o gamă de peste 300 de tipuri diferite de vagoane feroviare standard sau dedicate.

  Cu o bogată experiență în managementul tehnic al flotelor de vagoane, compania se mândrește cu expertiza sa tehnică, optimizarea economică și transorturile efectuate in conditii de maxima siguranta.

  Obiective:

  • Optimizarea în continuare a transportului feroviar în parteneriat cu clienții;
  • Garantarea performanței și inovării in domeniul vagoanelor în conformitate cu cerințele clientului;
  • Compania continuă să lucreze pentru asigurarea unei siguranțe optime a vagoanelor de cale ferată în toată Europa.

  Ermewa – lider european pentru închirierea, exploatarea și mentenanta vagoanelor

  Ermewa este specializată în închirierea, administrarea și întreținerea vagoanelor specializate pentru transportul următoarelor produse:

  • Produse din uleiuri minerale
  • Gaz
  • Gaz lichefiat
  • Produse chimice
  • Industria alimentară
  • Industria oțelului
  • Marfă generală
  • Materii prime agricole

  De mai bine de 60 de ani compania contribuie la o mai bună protecție a mediului  și s-a angajat cu hotărâre către o dezvoltare durabilă prin propunerea sa de transport feroviar. Prin prestarea serviciului său de management tehnic al flotelor de vagoane aparținând unor terțe părți, Ermewa oferă cunoștințele sale de expertiză în gestionarea acestor flote cu aceeași atenție și mijloace pe care le acordă propriei flote de vagoane.

  vagon Ermewa

  Ermewa Group is one of the leading players of the freight and intermodal railcars and tank containers leasing industries worldwide. As such Ermewa Group specializes in designing, optimizing, financing and managing strategic assets for the global supply chain, offering customers safe, cost-efficient and environment-friendly solutions.

  With operation throughout Europe for railcars and worldwide for tank containers, Ermewa Group offers local expertise to a world of customers from industries as diverse as steel, energy, chemical, construction, mining, agribusiness, foodstuffs, cosmetics and logistics & transportation.

  With a wealth of experience in the technical management of railcars and tank containers fleets, Ermewa Group prides itself in its technical expertise, economical optimization and safety record. The stated goals of Ermewa Group are to:

  Further optimize railway and tank containers transportation in partnership with customers.
  Guarantee performance and innovation of the assets in line with customer’s requirements.
  Continue to work on insuring optimal safety of its materials and employees.

  VEZI ȘI: Pașii de urmat pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

  Company Video
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share