Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Expertiza Deutsche Bahn este foarte solicitată în întreaga lume. În calitate de lider în domeniul ingineriei și consultanței în sectorul feroviar, DB Engineering & Consulting oferă expertiză – de la idee la exploatare. Oferim consultanță clienților noștri din Germania și din întreaga lume, dezvoltăm soluții tehnice personalizate de infrastructură, mobilitate și transport.

   


   


   

  Cu soluții durabile, asigurăm viitorul succes al regiunilor economice, aducând contribuții importante la protecția mediului și ajutând modelarea viitorului lumii.

  Din 1966, DB Engineering & Consulting a implementat mii de proiecte de diferite complexități și dimensiuni în peste 100 de țări. Cu aproximativ 5.000 de angajați din 84 de națiuni realizăm în prezent proiectele clienților noștri cu expertiză profesională și experiență interculturală.


  Căi ferate pentru lumea de maine!


   Compania furnizează soluții tehnice, de infrastructură, mobilitate și transport complexe. Cu ajutorul conceptelor noastre durabile, datorate experienței acumulate în proiecte realizate timp de multe decenii, compania noastră asigură viitorul succes al regiunilor economice, contribuie la protecția mediului, dar și la profilul viitorului la nivel global.

  Compania DB oferă o gama largă de servicii de inginerie: pe lângă linii noi și modernizate, serviciile DB includ numeroase proiecte de modernizare a infrastructurii feroviare existente.

  Indiferent de tipul proiectului – construcție nouă, modernizare și întreținere a unor sisteme complete sau a unor componente individuale – DB oferă întotdeauna o metodă profesională și personalizată de implementare a specificațiilor incluse în planul de proiect și garantează un început calitativ al lucrărilor în programul și bugetul convenit.

  Portofoliul nostru de proiecte: Linii de cale ferată și triaje de la A la Z. Construim și modernizăm infrastructură feroviară, echipamente pentru servicii de transport călători și marfă, ateliere și depouri, dar și servicii de instruire a personalului – și toate serviciile adiacente!


  DB Engineering & Consulting a făcut parte dintr-un consorțiu românesc alături de compania de construcții SC Arcada Company SA și partenerul de proiectare SC ISPCF SA. Împreună au finalizat cu succes conexiunea feroviară la Terminalul T1 al Aeroportului Internațional Henri Coandă din București. Finalizarea reprezintă Faza I în modernizarea liniei ferate București Nord – Aeroportul Internațional Henri Coandă.

  Trimite-ne CV-ul tău aplicând la anunțul care te interesează

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share