Slide

DB Engineering&Consulting

Despre companie

DB Engineering & Consulting face parte din Grupul DB, una dintre cele mai mari companii feroviare din lume, cu o structura extinsă în Germania și proiecte în toată lumea.

Compania furnizează soluții tehnice, de infrastructură, mobilitate și transport complexe. Cu ajutorul conceptelor noastre durabile, datorate experienței acumulate în proiecte realizate timp de multe decenii, compania noastră asigură viitorul succes al regiunilor economice, contribuie la protecția mediului, dar și la profilul viitorului la nivel global.

Compania DB oferă o gama largă de servicii de inginerie: pe lângă linii noi și modernizate, serviciile DB includ numeroase proiecte de modernizare a infrastructurii feroviare existente.

Indiferent de tipul proiectului – construcție nouă, modernizare și întreținere a unor sisteme complete sau a unor componente individuale – DB oferă întotdeauna o metodă profesională și personalizată de implementare a specificațiilor incluse în planul de proiect și garantează un început calitativ al lucrărilor în programul și bugetul convenit.

Portofoliul nostru de proiecte: Linii de cale ferată și triaje de la A la Z. Construim și modernizăm infrastructură feroviară, echipamente pentru servicii de transport călători și marfă, ateliere și depouri, dar și servicii de instruire a personalului – și toate serviciile adiacente!


DB Engineering & Consulting a făcut parte dintr-un consorțiu românesc alături de compania de construcții SC Arcada Company SA și partenerul de proiectare SC ISPCF SA. Împreună au finalizat cu succes conexiunea feroviară la Terminalul T1 al Aeroportului Internațional Henri Coandă din București. Finalizarea reprezintă Faza I în modernizarea liniei ferate București Nord – Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Prezentarea companiei
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.