Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Îți poți accelera cariera alăturându-te unui grup de inginerie global în plină creștere.

   

  SEGULA Technologies este un grup mondial de inginerie care contribuie la competitivitatea tuturor marilor sectoare industriale: auto, aeronautic, energetic, feroviar, naval, științele vieții și telecomunicații. Având o prezență în peste 30 de țări și 140 de birouri la nivel global, grupul pune accent pe o relație strânsă cu clienții săi, grație competențelor celor 13.000 de angajați. În calitate de lider în inginerie care situează inovația în centrul strategiei sale, SEGULA Technologies derulează proiecte de mare anvergură, de la cercetare până la industrializare și producție.

   

      

  La SEGULA, vei participa la proiecte stimulante și vei contribui la modelarea viitorului în cadrul unei companii în care inovația și ingineria merg mână în mână. Fabrica viitorului, noile forme de mobilitate, energiile regenerabile, hidrogenul, securitatea cibernetică și inteligența artificială sunt elemente cotidiene în activitatea echipei noastre ingenioase. Așadar, de ce să nu faci și tu parte din aceasta? La SEGULA Technologies vei găsi oportunitatea care va adăuga un nou sens carierei tale.

   

   

   

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA SEGULA Technologies

  Grupul de inginerie SEGULA Technologies va recruta în acest an 150 de ingineri și tehnicieni în România . SEGULA Technologies a investit masiv în România în ultimul deceniu, iar acum își consolidează prezența în țară prin intermediul a patru locații importante.

  „Așteptăm cu nerăbdare să primim noi ingineri la SEGULA România”, Cătălin Ursache, Director General al SEGULA România.

  ”Alăturându-se echipelor noastre tinere și talentate, aceștia vor avea ocazia să lucreze la proiecte internaționale, să progreseze rapid și să își extindă cunoștințele în toate aspectele legate de noile tehnologii, datorită unei formări specializate. De asemenea, vor beneficia de un mediu de lucru flexibil și prietenos, cu posibilitatea de a opta pentru un mod hibrid sau full remote, din orice oraș din țară.”

  Pentru mai multe informații, vizitați www.segulatechnologies.com. Urmăriți SEGULA Technologies pe Twitter, Facebook și LinkedIn

  Trimite-ne CV-ul tău aplicând la anunțul care te interesează

  Company Video
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share