Slide Slide


PARTENERI:

Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  În contextul pieței globale de inginerie, SEGULA Technologies România oferă soluții tehnice și economice performante, care ne permit să răspundem nevoilor clientului în termeni de costuri/calitate/puncte de lucru. Proximitate, rentabilitate, servicii de ultimă generație în domeniul ingineriei de produs și de proces și managementul setului de competențe: toate ingredientele cheie pentru a reuși în inițiativa noastră de competitivitate!   

   

  Creșterea atractivității feroviare.

  Echipele de experți ale SEGULA Technologies sprijină producătorii, operatorii, precum și companiile de infrastructură și furnizorii din întreaga lume pentru a face calea ferată mai atractivă pentru transportul de pasageri și marfă. În domeniile dezvoltării feroviare, semnalizării și industrializării, ne asumăm proiecte complexe și dezvoltăm tehnologie de sistem de înaltă calitate, care respectă cele mai recente standarde de siguranță, sănătate și mediu și au un impact pozitiv asupra echilibrului ecologic al clienților noștri. Acoperim întreaga dezvoltare a produsului și ciclul de viață – de la proiectare, simulare, dezvoltare software și hardware, prin testare și validare, omologare și punere în funcțiune, până la întreținerea vehiculului și a sistemului. Structurile noastre agile și orientate către clienți permit companiilor și furnizorilor să beneficieze de inovațiile noastre.

  SEGULA România desfășoară activități de inginerie axate pe proiectarea de vehicule inovatoare și sisteme eficiente de propulsie, inclusiv mașini electrice, hibride plug-in și cu pile de combustie. Echipele au, de asemenea, o expertiză solidă în fabricarea de scule și asamblarea liniilor robotizate. SEGULA Technologies își propune să își dezvolte activitățile și în alte sectoare din țară.

  SEGULA România are în prezent 650 de angajați în patru locații principale: Brașov, Pitești, București și Mioveni.

   

   

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA SEGULA Technologies

  Grupul de inginerie SEGULA Technologies va recruta în acest an 150 de ingineri și tehnicieni în România . SEGULA Technologies a investit masiv în România în ultimul deceniu, iar acum își consolidează prezența în țară prin intermediul a patru locații importante.

  „Așteptăm cu nerăbdare să primim noi ingineri la SEGULA România”, Cătălin Ursache, Director General al SEGULA România.

  ”Alăturându-se echipelor noastre tinere și talentate, aceștia vor avea ocazia să lucreze la proiecte internaționale, să progreseze rapid și să își extindă cunoștințele în toate aspectele legate de noile tehnologii, datorită unei formări specializate. De asemenea, vor beneficia de un mediu de lucru flexibil și prietenos, cu posibilitatea de a opta pentru un mod hibrid sau full remote, din orice oraș din țară.”

  Trimite-ne CV-ul tău aplicând la anunțul care te interesează

  Prezentare
  Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.