Site logo
Despre companie

OMEngineers este partenerul local al GRE – German Rail Engineering GmbH, membră a Dorsch Gruppe care este unul dintre cele mai mari grupuri germane de proiectare când vine vorba de implementarea cu succes a proiectelor de construcții durabile.

Suntem un birou de proiectare nou pe piața locală și avem ca obiect principal de activitate prestarea serviciilor de proiectare și consultanță pentru căi ferate, poduri și lucrări de artă, lucrări de construcții civile și industriale.

OMEngineers se află în parteneriat cu compania germană GRE – German Rail Engineering GmbH, membră a grupului international Dorsch Holding.

Împreună, dezvoltăm proiecte complexe de transport feroviar pentru clienții noștri din Germania, Deutsche Bahn AG, cât și pentru alți operatori privați de infrastructură din întrega lume.

Oferim servicii de proiectare și consultanță atât pentru linii noi cât și pentru modernizarea infrastructurii existente.

Începând de la studiul de pre-fezabilitate și fezabilitate, acoperim toate fazele de proiectare pentru toate specialitățile feroviare.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Dacă ți-am stârnit interesul și îți dorești o carieră într-o companie cu deschidere internațională, te așteptăm în echipa noastră.

Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa OMEngineers?
Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii al cărei obiect principal de activitate este prestarea serviciilor de proiectare și consultanță pentru căi ferate, poduri și lucrări de artă, lucrări de construcții civile și industriale tot ce trebuie să fac este să parcurgi pașii de mai jos:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta OMEngineers
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție
Print Company
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share