Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Construim cu pasiune cariera ta. Alatura-te echipei noastre de profesionisti!

   

  Daca iti doresti sa ai o contributie reala la viitorul mobilitatii, te asteptam la Viarom. Cautam oameni pasionati de constructii, cu atitudine deschisa si dornici sa se dezvolte profesional.

   

  Antreprenor general in domeniul infrastructurii de transport, cu un management performant, capabil sa ofere la nivel national solutii inovative si sustenabile. Companie dinamica, participam activ la dezvoltarea infrastructurii locale de transport oferind solutii adaptate clientilor, garantam calitatea si termenele de executie, valorizam oamenii si protejam mediul.

  Prin fiecare actiune pe care o intreprindem ne promovam, de fapt valorile organizationale: Responsabilitate, Performanta, Securitate in munca, Spirit de echipa, Satisfactie client si Etica, toate fiind componente ale unei culturi organizationale puternice.

   


  Incepe cariera profesionala la Viarom! Iti sustinem fiecare pas. Specialistii nostri iti vor impartasi din tainele profesiei de inginer constructor.

   

  In parteneriat cu Universitatile de profil din Bucuresti, Brasov si Cluj, programele noastre dedicate studentilor contribuie semnificativ la pregatirea practica a viitorilor ingineri pe durata studiilor universitare: Universitatea Altfel, Experienta ta practica@Viarom, Bursele de studii, Internshipurile platite cu posibilitate de angajare.

  In fiecare an, tot mai multi studenti atrasi in aceste programe au inceput sa-si scrie alaturi de noi povestea de succes.

  Perioada de practica la Viarom pot spune ca a fost o experienta foarte interesanta si utila. M-a ajutat sa-mi conturez o imagine mai buna despre rolul fiecarui departament in cadrul firmei – Teodor Popa student anul IV CFDP Bucuresti, Responsabil Tehnic in Viarom

   


   

  Impreuna cu angajatii nostri gasim energia necesara sa schimbam lucrurile in bine sustinand proiecte de responsabilitate sociala.

  Avem spirit de echipa si ne implicam in proiecte de voluntariat alaturi de alte companii. Prin participarea in cadrul proiectului Padurea copiilor am contribuit la schimbarea atitudinii celor din jur fata de mediul inconjurator.

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share