Site logo

VTG Rail Logistics Austria GmbH Viena – Sucursala București

Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  VTG a fost timp de decenii un jucător de frunte în domeniul transportului feroviar de marfă în Europa. De-a lungul anilor, a devenit un simbol al sustenabilității și al responsabilității sociale.

  VTG exploatează cea mai mare flotă privată de vagoane de marfă din Europa. Aceste active, combinate cu un portofoliu diversificat de soluții de leasing, logistice și digitale, îl transformă într-un jucător puternic în sectorul transporturilor.   


  Pe lângă închirierea de vagoane de marfă și containere-cisternă, Grupul oferă, de asemenea, servicii logistice multimodale și soluții digitale integrate. Flota sa cuprinde aproximativ 88.500 de vagoane de marfă pe calea ferată – în principal vagoane-cisternă, vagoane modulare de marfă, vagoane standard de marfă și vagoane cu pereți glisanți – plus aproximativ 5.000 de containere-cisternă.

  Acest portofoliu extrem de diversificat oferă clienților VTG o platformă excelentă pentru transportul internațional de mărfuri. Compania dezvoltă, de asemenea, soluții logistice personalizate în mod individual în toate sectoarele industriale. Sprijinită de o tehnologie inteligentă, a acumulat o bogată expertiză pe întregul lanț de transport.

  Grupul are mulți ani de experiență, în special în ceea ce privește transportul de lichide și mărfuri sensibile. Printre clienții săi se numără un număr mare de companii de profil înalt din aproape toate ramurile industriale. Exemple cheie sunt industria chimică, petrolieră, auto, agricolă și a hârtiei.

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA VTG

  În mișcare pentru a pune lucrurile în mișcare: Alăturați-vă VTG pentru a modela viitorul transportului feroviar de marfă.

  Cu sediul în Hamburg, dar prezenți în toată lumea: Experții VTG dezvoltă concepte personalizate care fac ca transportul feroviar de marfă să fie mai durabil și mai eficient ca niciodată. Munca noastră este răsplătită atunci când vedem cum clienții noștri sunt încântați de performanțele noastre în fiecare zi. Suntem convinși că putem atinge acest obiectiv doar dacă angajații noștri sunt fericiți și mulțumiți de ceea ce fac, motiv pentru care punem un mare accent pe relațiile de încredere dintre noi, pe un mediu de lucru plăcut și pe o cultură a feedback-ului pozitiv în cadrul companiei.

  La VTG, lucrează împreună oameni de toate vârstele și genurile, din diferite țări și grupuri culturale. Toată lumea este binevenită aici și face parte din echipa noastră – și contribuie la succesul companiei noastre.

  Ce căutăm noi

  VTG ar putea fi angajatorul potrivit pentru tine, dacă o abordare durabilă și eficientă a muncii este la fel de importantă pentru tine ca o atmosferă de încredere, un mediu de lucru plăcut și o cultură a feedback-ului pozitiv.

  Apreciem deschiderea, angajamentul, perseverența și faptul de a fi orientat spre soluții în gândurile și acțiunile tale. Dacă împărtășiți toate aceste valori, poate doriți să parcurgeți ofertele noastre de locuri de muncă și să vedeți dacă puteți găsi locul de muncă potrivit la VTG.

  Credem că cea mai bună performanță este întotdeauna rezultatul muncii în echipă și, mai ales, al colaborării dincolo de granițele departamentale. Este de la sine înțeles că o creștere continuă face parte din strategia noastră. Și cum suntem în continuă creștere și dezvoltare, ne așteptăm ca și oamenii noștri să fie flexibili și agili, pasionați și dornici să deschidă noi drumuri cu idei creative – și să modeleze împreună cu noi viitorul transportului feroviar de marfă.


   


  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share