Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  S.C.”Electrificare CFR” S.A. este o filială a Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR”-S.A., înfiinţată în baza H.G. nr. 1283/2004 şi înscrisă la Registrul Comerţului, având Cod Fiscal nr. RO 16828396 și are ca obiect de activitate comercializarea energiei electrice (Cod CAEN 3514).

  Scopul

  Scopul Societății este asigurarea furnizării de energie electrică către clienți finali racordați la infrastructura feroviară, operatori de transport feroviar, administratori ai infrastructurii feroviare publice sau deținători de infrastructură feroviară privată, întreprinderi feroviare sau altor categorii de consumatori, în limitele stabilite prin licența de furnizare deținută potrivit reglementărilor în vigoare.

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

  Să faci parte din echipa S.C. “Electrificare CFR” S.A. înseamnă să te alături unei familii. Suntem mereu atenți la dezvoltarea angajațiilor, conștienți că progresul lor profesional înseamnă și succesul nostru.

  Căutăm să includem în echipa noastră în special profesioniști orientați către clienți cu  capacitatea de a da răspunsuri clare la întrebarile adresate, pe fondul unui bagaj de cunoștințe solide, dar si abilitatea de a ști când să vorbească. Apreciem persoanele care știu să asculte și să înțeleagă nevoile societatii și care sunt dispuse să își ofere experiența și abilitățile profesionale pentru a rezolva situațiile întâmpinate.

  În prezent, oferim oportunităţi de angajare și dezvoltare profesională.

  Recrutările noastre vizează absolvenții ai Facultății de Energetică sau Inginerie Electrică.

  În cadrul echipei S.C. “Electrificare CFR” S.A. vă oferim un mediu de muncă prietenos și orientat spre rezultate.

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share