Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Având în spate o istorie de peste 50 de ani, în prezent, FLEXIBIL proiectează, dezvoltă, produce și testează componente și ansambluri cauciuc-metal pentru diverse industrii.

  Astăzi, compania este stabilită într-o singură locație, pe o proprietate de 4,5 ha, cu o suprafață de producție de 12500 m2 și peste 120 de angajați.

  Obiectivul companiei FLEXIBIL este de a oferi produse particularizate de înaltă calitate, care să îndeplinească toate cerințele și nevoile unice ale clientului, în livrări cu termen scurt!

  Piața

  Produsele FLEXIBIL sunt utilizate pe scară largă în diverse industrii, cum ar fi căile ferate, producția industrială, utilaje de construcții, cu vânzări în țări precum Germania, Elveția, Republica Cehă, Finlanda, Țările de Jos, Polonia și altele din întreaga lume.

  Compania FLEXIBIL are capacitatea de a dezvolta și particulariza un produs specific pentru aplicația dumneavoastră.

  Pentru a produce mereu produse înaltă calitate, FLEXIBIL investește încontinuu în personal talentat și cu experiență, care lucrează în cercetare și dezvoltare.

  Investițiile în acest domeniu încep din etapa de dezvoltare a amestecurilor de cauciuc și continuă până la etapa finală de testare a produselor finite livrate.

  Amestecurile dezvoltate în cadrul companiei FLEXIBIL sunt concepute având în vedere specificul fiecărei aplicații, cu puncte forte cum ar fi oboseala, tensiuni și solicitări mari, deformare, îmbătrânire, temperaturi maxime și minime, și multe altele.

  Folosim toate instrumentele/ uneltele moderne în toate etapele procesului de fabricație, fiind aproape de clienții noștri pentru a dezvolta cele mai potrivite componente pentru nevoile acestora, încă din fazele incipiente de proiectare.

  Produse – FLEXIBIL – Articole din cauciuc si piese cauciuc-metal

  Ne perfecționăm constant în ceea ce privește calitatea produselor și timpii de livrare (10 săptămâni), menținând în același timp costurile scăzute.

  Produsele noastre sunt:

  Producție

  Know-how-ul bogat, o experiență de peste 45 de ani și producția complet integrată vă oferă următoarele beneficii:

  • Flexibilitate și adaptabilitate la solicitările dumneavoastră prin controlul direct asupra întregului proces de producție.
  • Calitate înaltă și constantă, prin respectarea strictă a standardelor și controlul calității în toate etapele producției.
  • Timp de livrare scurt (10 săptămâni) prin utilizarea de echipamente de înaltă performanță și a software-ului de planificare a producției.

  Producție complet integrată
  Procesul de producție este coordonat și planificat în software-ul nostru MES și APS.

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share