Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Electroalfa este un producător de echipamente electrice de medie și joasă tensiune, confecții metalice, integrator de soluții în domeniul energetic, prestator de servicii de inginerie specializată și contractor general pentru lucrări de instalații electrice complexe cu sediul central în Botoșani și reprezentanțe de vânzări și birouri la nivel național.

  Electroalfa a luat ființă odată cu primele forme ale democrație în România, la începutul anilor ’90. Prin încredere, muncă, dedicare, respect și permanentă adaptare la cerințele partenerilor, Electroalfa a ajuns astăzi un brand românesc recunoscut pe piața națională și apreciat pe piețele de peste hotare pentru produsele și serviciile oferite în domeniul energiei, industriei, infrastructurii și al clădirilor.

  Pasiunea echipei, sistemul de management modern al celor trei fabrici de producție, centrul dedicat cercetării și dezvoltării, tehnologiile performante, precum și complexitatea lucrărilor de referință, recomandă Electroalfa drept un excelent partener de afaceri.

  Electroalfa activează pe piața de profil prin intermediul a trei divizii de business.

  Diviziile Echipamente Electrice și Confecții Metalice gestionează portofoliul de produse al companiei. Producţia de echipamente se realizează folosind capacităţile de producţie ale celor trei fabrici din Botoșani, România. Activitatea de antreprenoriat, realizată de Divizia Antrepriză, asigură înglobarea produselor Electroalfa în lucrări complexe, livrabile „la cheie”, care implică proiectarea și execuția efectivă a investiției.

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

  Suntem un angajator preferat pentru că în echipa Electroalfa avem alături oameni orientați spre adevăratele valori umane, morale și profesionale. Prin etică, competență și perseverență, angajații noștri sunt recunoscuți ca adevărați profesioniști.

  Am pornit la drum cu încredere și o viziune clară. Am evoluat ca business și am adus alături de noi oameni cu potențial, deschidere și cu dorința de a crea viitorul. Mecanismele de business dezvoltate sunt puse în mișcare de tineri ghidați de cei cu mai multă experiență, lucru care face ca Electroalfa să fie unul dintre angajatorii preferați la nivel zonal.

  Promovăm valoarea umană și profesională, creăm un mediu de lucru dinamic și armonios, dar știm că valoarea nu exista prin ea însăși, ea trebuie cultivată și susținută. De aceea, suntem interesați să aducem în marea echipă Electroalfa oameni orientați spre adevăratele valori umane, etice și profesionale. Experiența vine odată cu practica.

  Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa ELECTROALFA?
  Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii, ale cărei valori fundamentale sunt ”Respect, perseverență, grijă – Asumarea – Gândirea amplă”, tot ce ai de făcut este să parcurgi următorii 3 pași:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta Electroalfa
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție și/sau alte documente solicitate în anunț
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share