Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Romcim, o companie aparținând Grupului CRH, este unul din cei mai mari furnizori de ciment, agregate și betoane pentru sectorul de construcții din România.

  ROMCIM deține fabricile de ciment din Medgidia și Hoghiz, o stație de măcinare în Tg. Jiu, 2 terminale de ciment, 18 stații de betoane, 9 cariere, 5 balastiere și un depozit de agregate.

  Grupul CRH

  Compania noastră are aproape o jumătate de secol de activitate și rădăcini ce merg până în 1936, acum fiind unul dintre liderii mondiali în producția de materiale de construcții. Grupul Cement Roadstone Holdings a fost fondat în 1970, în Irlanda, prin unirea a două companii ce aveau deja decenii de experiență în spate.

  De la vânzări de aproximativ 27 de milioane euro (echivalent) în primul an de existență, CRH a ajuns la un volum de 26,8 miliarde de euro în 2018, o dovadă a împlinirii viziunii strategice pe care Grupul a adoptat-o încă de la început, aceea de a urca între liderii mondiali ai domeniului.

  CRH activează responsabil și cu un succes durabil, cu un colectiv format din nu mai puțin de 79.200 de angajați ce lucrează în 3.100 de unități.

  Portofoliul de produse al Grupului este impresionant, acoperind practic toate cerințele industriei construcțiilor, de la fundație la acoperiș.

  În plus față de Romcim, Grupul Internațional CRH mai deține în România companiile Elpreco, specializată în producția de BCA, pavele și elemente prefabricate, și Ferrobeton, specializată în construcția de fundații, stâlpi sau grinzi.

  De ce ROMCIM?

  La ROMCIM, avem experiență de constructori. Valorizăm flexibilitatea și competențele de lucru în parteneriate. Facem diferența prin oferta noastră largă de produse și servicii, alimentată continuu de proactivitate și inițiativă.

  ROMCIM oferă soluții complete, nu doar materiale de construcții, care sunt prioritare pentru economia României, de la autostrăzi, drumuri și poduri, parcuri eoliene, stații de epurare și aeroporturi, la clădiri rezidențiale, comerciale sau industriale.

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA CRH-ROMCIM

  Compania – La CRH ai ocazia să faci parte dintr-o companie lider la nivel mondial. Cu o experiență de aproape 50 de ani, Grupul CRH se menține în vârful tehnologiei moderne prin produsele și serviciile sale de înaltă performanță, dar și prin modelul său de business unic și de succes, demonstrat în lume.

  Echipa – Echipa este foarte importantă pentru noi, fiecare dintre colegii noștri aducând plus valoare prin performanță, opinii și inițiative. La nivel mondial suntem peste 85.000 de colegi, în 32 de țări, într-o structură descentralizată ce pune mare preț pe decizia și organizarea unităților locale.

  Siguranță – Vei lucra într-un mediu sigur și sănătos. Prioritatea noastră absolută e de a crea condițiile cele mai sigure pentru toți colegii și partenerii noștri. CRH aplică un sistem de management riguros, cu obiectivul ambițios de a avea zero fatalități, zero accidente.

  Formare – Vei avea ocazia să te formezi alături de cei mai buni. Inovăm permanent sistemele de formare profesională pentru a crea colegilor noștri cele mai bune oportunități de dezvoltare personală. Creșterea profesională a oamenilor stă la baza succesului CRH.

  Mediu – Putem schimba lumea împreună. CRH și-a asumat misiunea de a transforma în bine mediul construcțiilor cu produse și servicii inovative, performante, durabile, cu impact minim, armonizând progresul economic cu protecția mediului și responsabilitatea socială.

  Beneficii – Împărțim succesul. Pachetele de beneficii și politica salarială sunt atractive pentru colectivul nostru, cu bonusuri bazate pe performanțele fiecăruia. De asemenea, încurajăm mobilitatea angajaților între unitățile de lucru prin oferirea unor condiții avantajoase.

  PRINCIPII SĂNĂTOASE PENTRU O CREȘTERE DURABILĂ

  Grupul CRH și-a creat și impus un Cod de conduită în afaceri care se aplică fiecăruia dintre noi, deoarece este construit pe valorile noastre de bază: integritatea, corectitudinea și respectul față de lege.

  Între principiile de neocolit statuate în Codul nostru sunt și cele referitoare la grija pentru sănătatea și siguranța angajaților și partenerilor noștri la locul de muncă, oricare ar fi acesta. Tot ca principiu fundamental ne asumăm prin Cod respectarea drepturilor omului și a legislației muncii pentru a oferi șanse egale, bazate pe merit, tuturor lucrătorilor, prin valorificarea competențelor fiecăruia și recompensarea pe măsură.

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share