Slide Slide


PARTENERI:

Despre companie

Eximprod este o companie înființată în 1994 ce a crescut și s-a dezvoltat datorită unei viziuni clare, a unei dorințe de a crea și dezvolta produse intuitive și inovatoare și a unei înțelegeri profunde a dinamicii pieței.

În ultimii 25 de ani cercetarea și dezvoltarea continuă, investițiile și abordarea a noi domenii de activitate, au făcut din Eximprod un grup diversificat cu peste 400 de angajați, cu companii dedicate pentru producție de echipamente electrice, servicii de automatizări și rețele inteligente (SCADA), software, proiecte la cheie, proiectare electrică și dezvoltare de parcuri eoliene și solare.

Viziune, Misiune, Valori

Viziunea, misiunea și valorile companiei constituie baza tuturor activităților pe care le desfășurăm. Valorile noastre ne ghidează viziunea și misiunea. Fiecare dintre valorile noastre este interconectată creând un mediu organizațional care ne permite să atingem standarde înalte și în consecință, să devenim EximPROUD.

Echipamente pentru Căi Ferate

În 2002, Eximprod a produs primul izolator compozit de 25 kV destinat căilor ferate apoi și-a extins  gama de produse destinate căilor ferate ce include:

  • Nouă tipuri diferite de izolatoare compozite pentru ancorare și pentru consola liniei de contact de 27,5kV AC, inclusiv aplicații pentru căi ferate de mare viteză
  • Patru tipuri diferite de izolatoare compozite pentru căi ferate, 3kV DC
  • Cinci tipuri de izolatoare compozite pentru separatoare de cale ferată
  • Sisteme de consolă complete pentru aplicații de 3 kV DC și 27,5 kV, inclusiv modele speciale pentru instalare în tuneluri

Am livrat peste 200.000 de izolatoare de cale ferată care funcționează fără nicio defecțiune în opt țări europene. Produsele noastre sunt apreciate de clienții: Rete Ferroviaria Italiana, Trenitalia, Alstom, Balfour Beatty Rail, Driescher, Siemens, CFR, COLAS RAIL, Kummler + Matter.

Portofoliu de produse existent:

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Grupul Eximprod este în permanentă căutare de oameni entuziaști și valoroși, dornici de a lucra într-o companie flexibilă ce oferă oportunități de dezvoltare profesională și pachet de beneficii atractiv. Căutăm colegi care își pot demonstra potențialul și competențele în:

  • dezvoltare de produse care satisfac noile cerințe în domeniul electric;
  • creare de soluții complete adaptate cerințelor clienților;
  • proiectare și servicii de inginerie specializate;
  • antreprenoriat pentru instalații electrice complexe.
Prezentarea companiei
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.