Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Eximprod este o companie înființată în 1994 care se dezvoltă datorită unei viziuni clare, a unei dorințe de a crea și dezvolta produse intuitive și inovatoare și a unei înțelegeri a dinamicii pieței.

  Cercetarea și dezvoltarea continuă, investițiile și abordarea a noi domenii de activitate, au făcut din Eximprod un grup diversificat cu peste 400 de angajați, cu companii dedicate pentru producție de echipamente electrice, proiectare si consultanta, servicii de automatizări și rețele inteligente (SCADA), software, proiecte la cheie și dezvoltare de parcuri eoliene și solare.

  Viziune, Misiune, Valori

  Viziunea, misiunea și valorile companiei constituie baza tuturor activităților pe care le desfășurăm.

  Viziunea noastra este sa contribuim la un viitor energetic sustenabil cu echipamente, competențe si soluții create cu responsabilitate si pasiune pentru a asigura o energie accesibilă și sigură.

  Valorile noastre fundamentale ghidează viziunea noastră. Aceste valori contribuie la crearea un mediu organizațional care ne permite să atingem standarde și obiective provocatoare prin:

  • Integritate
  • Pasiune
  • Echipă
  • Responsabilitate

  Echipamente pentru Căi Ferate

  În 2002, Eximprod a produs primul izolator compozit de 25 kV destinat căilor ferate apoi și-a extins  gama de produse destinate căilor ferate ce include:

  Am livrat peste 200.000 de izolatoare de cale ferată care funcționează fără nicio defecțiune în opt țări europene. Produsele noastre sunt apreciate de clienții: Rete Ferroviaria Italiana, Trenitalia, Alstom, Balfour Beatty Rail, Driescher, Siemens, CFR, COLAS RAIL, Kummler + Matter.

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

  Grupul Eximprod este în permanentă căutare de oameni entuziaști și valoroși, dornici de a lucra într-o companie flexibilă ce oferă oportunități de dezvoltare profesională și pachet de beneficii atractiv.

  Căutăm colegi care își pot demonstra potențialul și competențele în:

  • dezvoltare de produse care satisfac noile cerințe în domeniul energetic;
  • creare de soluții complete adaptate cerințelor clienților;
  • proiectare și servicii de inginerie specializate;
  • antreprenoriat pentru instalații electrice complexe.

  Responsabilitate socială

  Valorile fundamentale ale grupului nostru de companii ne ghidează în implementarea unei strategii de dezvoltare durabilă ce se bazează pe Obiectivele globale de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite.

  Prin Declarația privind Strategia de Dezvoltare Durabilă ne propunem sa susținem următoarele obiective de dezvoltare durabilă:

  Obiectivul 3: Sănătate și stare de bine
  Obiectivul 4: Educație de calitate
  Obiectivul 5: Egalitatea de gen
  Obiectivul 7: Energie accesibilă și sustenabilă
  Obiectivul 9: Industrie, inovație și infrastructură

  Company Video
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share