Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Alvirom Echipamente Protecție SRL, www.alvirom.ro, îți oferă soluţii şi răspunsuri pentru toate întrebările şi situaţiile incomode, indiferent dacă ne referim la aspectele tehnice sau la cele de stil.  Alvirom Echipamente de Protecție – Soluții pentru orice mediu de lucru de la cei mai importanți producători din domeniu. Acest magazin este despre tine.

  Acest magazin e pentru tine:

  • Fie că vorbim despre un fleece călduros, un hanorac sau o jachetă, fie că vorbim despre o salopetă care reuşeşte să îmbine utilitatea cu stilul, fie că vorbim despre pantofi sau bocanci pe care îi poţi purta toată ziua fără să simţi oboseala.
  • Fie că vorbim despre geci sau bluze care pot fi purtate pe stradă, la lucru sau în timpul liber cu aceeaşi uşurinţă, comoditate, încredere şi siguranţă.

  Acest magazin e despre siguranţa ta:

  • Alegerea modelului perfect poate fi cu adevărat o provocare. Pe alvirom.ro găseşti soluţii şi răspunsuri pentru toate întrebările şi situaţiile incomode, indiferent dacă ne referim la aspectele tehnice sau la cele de stil.
   Pentru că detaliile fac diferenţa, iar pentru noi detaliile contează!

  Acest magazin e despre tine și despre ce te face fericit:

  • Alege-ţi echipamentele care te definesc, alege în acelaşi timp protecţie maximă şi stil. Şi bucură-te de ofertele DeProtectie în fiecare zi!
  • Alege o jachetă lejeră care cucereşte privirile oraşului, alege pantofii pe care nu simţi că îi ai în picioare, alege haine şi echipamente care te fac să te simţi în largul tău.
  • Alege online tot ce ţi se potriveşte.
   Tu alegi, noi livrăm în câteva zile. Atât e de simplu!

  Acest magazin e pentru tine:

  • Şi, pentru că aici e vorba despre tine, ne-am gândit că ţi-ar plăcea să cumperi de oriunde şi oricând, de pe telefon – pentru că telefonul e tot timpul cu tine. Şi dacă ai tot timpul telefonul aproape, de ce n-ai avea la fel de aproape şi hainele şi echipamentele de care ai nevoie.
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share