Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  DB Cargo Romania este compania care te provoacă în fiecare zi să fii mai bun și mai performant. Suntem peste 1000 de colegi în Romania, iar relațiile noastre se bazează pe încredere reciprocă, o filozofie comună de conducere și pe valorile companiei: Calitate, Echipă, Respect, Comunicare.

      

  Știm că într-o poveste de succes oamenii reprezintă valoarea cea mai mare, de aceea considerăm că motivarea angajaților și investirea constantă în dezvoltarea lor reprezintă un obiectiv important în cadrul companiei – de la training-uri de dezvoltare, la cursuri de specializare sau calificare.

   

  Dacă îți dorești o carieră în domeniul Feroviar, la o companie de top atât în Europa, cât și în România, te așteptăm în Echipa DB Cargo Romania!


  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

   

  În calitate de angajator de top în Europa, obiectivul nostru principal este să menținem acest titlu printr-un mediu de lucru ce respectă nevoile individuale și apreciază contribuția fiecarui angajat. În calitate de angajator incluziv, obiectivul nostru este de a menține o balanță echilibrată între angajații cu experiență și cei la început de drum, care pot beneficia de sfaturile experților noștri și se pot dezvolta și forma în cadrul companiei.

   

  Suntem o echipa dinamică şi încurajăm toţi angajaţii să întrebe dacă nu ştiu, să folosească în fiecare zi valorile pe care le avem.

  Noi acordăm o prioritate înaltă lucrului în echipă, într-un spirit de cooperare, într-o comunitate multiculturală și oferim oportunități individuale angajaților noștri pentru a-și dezvolta potenţialul.

  Continuând trendul ascendent, DB Cargo Romania este astăzi un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România.

   

  Vezi mai multe informații despre: DB Cargo Romania Academy – locul unde pasiunea devine meserie


  Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa DB Cargo Romania
  Dacă îți dorești să faci parte din echipa companiei noastre trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta DB Cargo Romania
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție

   


   

  Company Video
  Print Company
  Anunţ-uri disponibile (12)
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share