Slide Slide


PARTENERI:

Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  DB Cargo Romania este compania care te provoacă în fiecare zi să fii mai bun și mai performant. Suntem peste 900 de colegi în Romania, iar relațiile noastre se bazează pe încredere reciprocă, o filozofie comună de conducere și pe valorile companiei: Calitate, Echipă, Respect, Comunicare.

      

  Știm că într-o poveste de succes oamenii reprezintă valoarea cea mai mare, de aceea considerăm că motivarea angajaților și investirea constantă în dezvoltarea lor reprezintă un obiectiv important în cadrul companiei – de la training-uri de dezvoltare, la cursuri de specializare sau calificare.

   

  Daca iti doresti o cariera in domeniul Feroviar, la o companie de top atat in Europa, cat si in Romania, te asteptam in Echipa DB Cargo Romania!


  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

  În calitate de angajator de top în Europa, obiectivul nostru principal este să menținem acest titlu printr-un mediu de lucru ce respectă nevoile individuale și apreciază contribuția fiecarui angajat. În calitate de angajator incluziv, obiectivul nostru este de a menține o balanță echilibrată între angajații cu experiență și cei la început de drum, care pot beneficia de sfaturile experților noștri și se pot dezvolta și forma în cadrul companiei.

  Suntem o echipa dinamică şi încurajăm toţi angajaţii să întrebe dacă nu ştiu, să folosească în fiecare zi valorile pe care le avem.

  Noi acordăm o prioritate înaltă lucrului în echipă, într-un spirit de cooperare, într-o comunitate multiculturală și oferim oportunități individuale angajaților noștri pentru a-și dezvolta potenţialul.

  Vezi mai multe informații despre: DB Cargo Romania Academy – locul unde pasiunea devine meserie


  Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa DB Cargo Romania
  Dacă îți dorești să faci parte din echipa companiei noastre trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta DB Cargo Romania
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție

   
   

  PROGRAMEAZĂ – TE LA UN INTERVIU

  Cod de securitate:
  security code
  Va rugam sa introduceti codul de securitate:

  Trimite programarea
   
   


   

  Prezentare
  Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.