Site logo
Despre companie

LTE-Rail România este un operator de transporturi feroviar în plină dezvoltare, ce activează în România din anul 2014, având o orientare către client.

Punctele noastre forte în transportul mărfurilor pe calea ferată sunt: rapiditate, flexibilitate și sistem integrat asigurat de LTE GROUP Austria. Astfel, garantăm siguranța și profesionalismul serviciilor noastre.

LTE-Rail România S.R.L. face parte din grupul LTE, cu sediul în Austria, cu prezență în 10 state europene, și anume: Austria, Germania, Olanda, Polonia, Ungaria, Slovacia, Cehia, România, Italia si Bulgaria.

LTE-Rail România

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA LTE-RAIL

Baza politicii noastre de personal este responsabilitatea. Garantăm astfel avantaje durabile, comune pentru întreaga echipa, pentru societate, precum și pentru întregul concern LTE. Oferim întregului nostru personal aceleași posibilități de a se dezvolta în cadrul societății.

Suntem deciși să încurajăm și susținem calificarea angajaților noștri. Provocările, cât și un feedback detaliat al managementului, generează aplicarea măsurilor de specializare și perfecționare.

Managementul angajaților noștri înseamnă pentru noi promovarea responsabilizării fiecăruia și atingerea celor mai bune rezultate prin intermediul unor procese decizionale comune.

Sănătatea și securitatea angajaților noștri sunt foarte importante pentru noi. Transportarea în siguranță a mărfurilor implică atât protejarea angajaților, cât și a mediului înconjurător. Suntem interesați în crearea unui climat de înțelegere și de încredere reciprocă.

CREȘTEM ÎMPREUNĂ

Succesul financiar și creșterea în timp a valorii societății noastre se află în centrul acțiunilor noastre. Acestea se realizează atât în interesul angajaților noștri, precum și în interesul acționarilor – fapt generator al unui sentiment de încredere a clienților noștri, cât și a partenerilor.

 

VEZI ȘI: Pașii de urmat pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

Company Video
Print Company
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share