Site logo
Despre companie

Unicom Tranzit este operator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994.

Societatea face parte din grupul de companii Unicom Group. Filosofia companiei se bazează pe următoarele principii:

  • clienții noștri sunt tratați ca parteneri și suntem conștienți de faptul că succesul nostru depinde de reușita lor;
  • încercăm să atragem și să pregătim oameni care vor să exceleze și sunt capabili să pună în valoare resursele materiale de care dispunem și să se valorifice îndeosebi pe ei înșiși;
  • menținem un parc de material rulant performant și diversificat, capabil de a satisface eficient cerințele de transport feroviar.

 

Unicom Tranzit - prezentare3

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Unul dintre punctele forte ale companiei îl constituie competența echipei noastre.

Aceasta este formată din oameni pozitivi, inteligenți, dornici de a îmbunătăți în permanență modul în care lucrăm și de a găsi soluțiile optime pentru clienții noștri.

Pregătirea lor ne permite să oferim servicii de calitate înaltă, pe care ne străduim să le îmbunătățim permanent.

UNICOM TRANZIT
‘’moving life forward, one transport at a time’’

Misiunea noastră este să devenim prima opțiune pentru clienții noștri din punct de vedere al serviciilor de transport și logistică.

Ne propunem să obținem excelență în toate activitățile noastre, concentrați permanent pe calitatea serviciilor de logistică pentru a oferi cel mai înalt grad de profesionalism, siguranță, mobilitate și grijă față de mediul înconjurător.

Evoluția Unicom Tranzit a fost întotdeauna ghidată de valorile în care credem: parteneriate pe termen lung, servicii personalizate bazate pe nevoile clienților, responsabilitate, comunicare, încredere și flexibilitate.

Clienți

Clienții noștri sunt firme românești și multinaționale din diverse industrii. Majoritatea lor desfășoară activități în România, iar unii dintre ei o aleg ca țară de tranzit.

Parteneri

Lucrăm cu operatori și organizații de transport din toată lumea și suntem deschiși pentru noi colaborări. Pe plan regional, avem acorduri de colaborare cu operatorii feroviari de stat din Serbia, Ucraina și Moldova și cu operatori privați din Ungaria și Bulgaria, ceea ce ne conferă un important rol de liant pentru traficul feroviar care tranzitează Sud-Estul Europei.

 

VEZI ȘI: Pașii de urmat pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

Print Company
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share