Site logo
Despre companie

Regio Călători este cel mai mare operator feroviar privat pentru calatori, oferind o gama de produse si servicii in domeniul transporturilor feroviare de calatori pe caile ferate din Romania in trafic intern. Mai precis, activitatea de baza a companiei este transportul de calatori pe caile ferate din Romania.

In prezent  operam  cu o flota de peste 100 automotoare si rame electrice, zilnic, catre 45 de destinatii locale, in cele mai importante regiuni ale tarii: Banat, Moldova, Muntenia, Transilvania efectuand astfel peste 251 de curse zilnic.

Know-how-ul echipei manageriale se bazeaza pe o experienta vasta in domeniul transporturilor feroviare si nu numai, implementand o politica orientata atat in calitatea produselor si serviciilor oferite cat si in promovarea lor, satisfacand cerintele beneficiarilor/clientilor nostri.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA REGIO CĂLĂTORI

In vederea extinderii si diversificarii echipei Regio Calatori pe masura cresterii volumului si complexitatii activitatii dorim sa cunoastem profesionisti cu o experienta relevanta in domeniul feroviar, precum si tineri aflati la inceputul carierei profesionale.

Obiectivul principal al Regio Calatori este  să ofere servicii de transport călători pe calea ferată în condiţii de maximă siguranţă, la preţuri competitive şi să devină cea mai respectată şi responsabilă societate privată de transport pe calea ferată din Romania.

Pentru a indeplini aceasta misiune, membrii echipei Regio Calatori respecta urmatoarele valori:

  • Spirit antreprenorial prin catre transformam succesul personal in succesul companiei.
  • Responsabilitatea de a lua hotarari si a raspunde cu onestitate fata de rezultatul actiunilor noastre
  • Respect fata de pasageri, colegi, parteneri si competitori
  • Pasiune pentru transportul feroviar si imbunatirea continua a serviciilor pe care le oferim calatorilor
Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa Regio Călători?
Dacă îți dorești să faci parte din echipa celui mai mare operator privat de transport feroviar pentru călători tot ce ai de făcut este să parcurgi următorii 3 pași:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta Regio Călători
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție și/sau alte documente solicitate în anunț
Print Company
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share