Slide Slide


PARTENERI:

Despre companie

Regio Calatori este cel mai mare operator feroviar privat pentru calatori, oferind o gama de produse si servicii in domeniul transporturilor feroviare de calatori pe caile ferate din Romania in trafic intern. Mai precis, activitatea de baza a companiei este transportul de calatori pe caile ferate din Romania.

In prezent  operam  cu o flota de 103 automotoare si rame electrice, zilnic, catre 50 de destinatii locale, in cele mai importante regiuni ale tarii: Banat, Moldova, Muntenia, Transilvania efectuand astfel peste 236 de curse zilnic.

Know-how-ul echipei manageriale se bazeaza pe o experienta vasta in domeniul transporturilor feroviare si nu numai, implementand o politica orientata atat in calitatea produselor si serviciilor oferite cat si in promovarea lor, satisfacand cerintele beneficiarilor/clientilor nostri.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

In vederea extinderii si diversificarii echipei Regio Calatori pe masura cresterii volumului si complexitatii activitatii dorim sa cunoastem profesionisti cu o experienta relevanta in domeniul feroviar, precum si tineri aflati la inceputul carierei profesionale.

Obiectivul principal al Regio Calatori este  să ofere servicii de transport călători pe calea ferată în condiţii de maximă siguranţă, la preţuri competitive şi să devină cea mai respectată şi responsabilă societate privată de transport pe calea ferată din Romania.

Pentru a indeplini aceasta misiune, membrii echipei Regio Calatori respecta urmatoarele valori:

  • Spirit antreprenorial prin catre transformam succesul personal in succesul companiei.
  • Responsabilitatea de a lua hotarari si a raspunde cu onestitate fata de rezultatul actiunilor noastre
  • Respect fata de pasageri, colegi, parteneri si competitori
  • Pasiune pentru transportul feroviar si imbunatirea continua a serviciilor pe care le oferim calatorilor
Prezentarea companiei
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.