Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Vest Trans Rail este un operator de transport feroviar cu capital privat 100% românesc.

  Compania este prezentă pe piața transportului feroviar din anul 2010 și urmează o traiectorie ascendentă încă de atunci, crescând an de an. Transporturile efectuate acoperă întreg teritoriul României și sunt diversificate, având clienți companii multinaționale și românești.

  Vest Trans Rail se deosebește de ceilalți operatori privați prin agilitatea de care dă dovadă în organizare – de la ofertarea clienților până la realizarea efectivă a transportului.

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

  Suntem în căutare de oameni dornici să profeseze și oferim suportul educațional necesar pentru promovarea lor internă.

  Aplicăm un sistem de management integrat al calității, mediului și al siguranței și sănătății în muncă având multiple certificări de standarde internațional și europene (ISO9001, 14001, OHSAS 18001,etc.). Ceea ce înseamnă că viitorii colegi din departamentele administrative își fac treaba ca-la-carte pentru că tu să îți poți desfășura activitatea în siguranță.

  Pentru noi personalul de drum este nucleul companiei, de aceea oferim salariu motivant, condiții bune de lucru, asigurare medicală, posibilități de promovare, un mediu de lucru stabil și apropiat de salariați.

  Căutăm colegi cu experiență, domiciliați oriunde pe întreg teritoriul României, dar suntem bucuroși și să inițiem viitori colegi în primii pași către o carieră în domeniul feroviar.

  Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa Vest Trans Rail?
  Dacă îți dorești să faci parte din echipa unui operator de transport feroviar care oferă o gamă variată de servicii în domeniul expedițiilor de marfă tot ce ai de făcut este să parcurgi următorii 3 pași:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta Vest Trans Rail
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție și/sau alte documente solicitate în anunț
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share