Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR) este entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană.

  GFR este o companie cu capital privat, integral românesc care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.

  Cu o experienţă în domeniul transporturilor de peste 20 de ani, GFR și-a început activitatea ca operator de manevră, în 2002 a debutat ca furnizor de transport feroviar, iar în anul 2006 a efectuat primul transport internaţional, la acest moment opererează prin toate frontierele de stat ale României.  În cadrul GFR, ne concentrăm pe construirea unei culturi organizaționale puternice, în care fiecare membru al echipei se simte valorizat, implicat și motivat. Încurajăm colaborarea, comunicarea deschisă și respectul reciproc în cadrul echipelor, valorile noastre organizationale – Calitate, Siguranta, Responsabilitate si Inovatie fiind esențiale pentru a obtine succes și performanță durabilă.

  Asigurăm continuitate și dezvoltare prin intermediul experților nostri din domeniul feroviar care își asumă rolul de mentori pentru tinerii angajați, oferindu-le sprijin și îndrumare în dezvoltarea lor profesională. În acest fel, noile generații învață din experiența celor mai buni profesionisti tainele domeniului feroviar, înțeleg și respectă tradițiile și standardele acestei industrii.

  Cei aproape 2700 de angajați reprezintă o resursă valoroasă pentru creșterea sustenabilă a întregii activități si livrarea unor servicii de calitate clientilor nostri.

  Ne asumăm angajamentul de a fi în pas cu noile tehnologii și de a adopta soluții digitale pentru îmbunătățirea operațiunilor și satisfacerea nevoilor partenerilor. De la gestionarea logistică și planificarea rutelor, până la monitorizarea și întreținerea trenurilor, GFR investește în sisteme și platforme digitale care permit eficientizarea operațiunilor și reducerea dependenței de procesele manuale.

  Școala GFR este un program de calificare ce contribuie la formarea de competențe profesionale pentru o carieră de Mecanic locomotivă, Sef manevra sau Revizor Tehnic Vagoane, ca urmare a asimilării unui ansamblu de principii, teorii și practici stabilite în planul de calificare profesională.

  GFR investeste in viitorul tinerilor cu potential. Deschidem noi perspective pentru studenti si absolventi prin programe dedicate care sa-i familiarizeze cu profesia de inginer in transportul feroviar.


  VINO SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA GFR!

  Vino sa faci parte din echipa noastra. Daca iti doresti sa ai o contributie reala la viitorul mobilitatii, te asteptam la GFR. Cautam oameni pasionati de domeniul feroviar, cu atitudine deschisa si dornici sa se dezvolte profesional.

  La GFR fiecare angajat are potențialul de a contribui la succesul organizației și de a avea un impact pozitiv asupra activitatii. Statutul de lider de piata ne obliga sa incurajam angajatii sa actioneze ca lideri în propriul domeniu de expertiză, să își asume responsabilitatea pentru rezultatele proprii și să fie un model de profesionalism, integritate și angajament.

  Ne preocupa să creăm un mediu de lucru în care fiecare angajat se simte valorizat, respectat și încurajat să își aducă contribuția unică. Promovăm diversitatea, incluziunea și stimulăm o cultură a feedback-ului constructiv, unde ideile și perspectivele diferite sunt apreciate și încurajate.

  Te invităm să faci parte din echipa GFR și să contribui la succesul nostru comun!

  Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa GFR?
  Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii, ale cărei valori fundamentale sunt ”Calitate-Siguranță-Responsabilitate-Inovație”, tot ce ai de făcut este să parcurgi următorii 3 pași:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta Grup Feroviar Român
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție și/sau alte documente solicitate în anunț

   

  Trimite-ne CV-ul tău aplicând la anunțul care te interesează

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share