Despre companie

GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR) este entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană.

GRAMPET GROUP este format din 18 companii grupate pe domenii de activitate astfel: operatori de transport feroviar de marfă, logistică, construcţie, reparaţii și mentenanţă material rulant și servicii IT.

GFR este o companie cu capital românesc 100% privat, care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.

Cu o experienţă în domeniul transporturilor de peste 18 ani, GFR și-a început activitatea în anul 2001 ca operator de manevră, în 2002 a debutat ca furnizor de transport feroviar, în anul 2006 a efectuat primul transport internaţional și începand din 2010 opererează prin toate frontierele de stat ale României.

GFR este membră a tuturor organizaţiilor internaţionale reprezentative și are acorduri de colaborare atât cu operatorii feroviari de stat (BDZ Cargo, UZ, CFM, PKP Cargo, ZK, RCH, HZ Cargo, ZBIH) cât și cu operatorii feroviari privaţi din Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia, Austria și Germania.

În prezent, peste 20% din trafic este internaţional, GFR oferind clienţilor săi, în domeniul feroviar, soluții logistice complexe.

GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR)

VINO SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR)!
Programul de burse de studii

Parte integrantă a CSR, acest program a început în 2017

În colaborare cu C.E.N.A.F.E.R, Grupul Feroviar Român acordă lunar o bursa ce cuprinde cheltuieli de întreținere, decontarea cheltuielilor de transport și cazare, contravaloarea cursului de calificare. Aceste sume sunt integral suportate de catre GFR, din fonduri proprii.

Școala GFR se adresează persoanelor care își doresc o meserie în domeniul feroviar:

  • MECANIC LOCOMOTIVA
  • MECANIC LOCOMOTIVA FEMEI
  • ȘEF TREN
  • REVIZOR TEHNIC VAGOANE
  • MANEVRANT VAGOANE
  • MAGAZINER

Următoarele categorii de persoane sunt eligible:

  • persoanele aflate în perioade de reconversie profesională, înscrise în sistemul asigurarilor de șomaj
  • absolvenți de studii medii/școli profesionale, care îsi doresc o meserie in domeniul transpotului feroviar.

 

VEZI ȘI: Pașii de urmat pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

Anunţ-uri disponibile
Prezentarea companiei
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.