Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  EXPRESS FORWARDING este o companie care și-a început activitatea în anul 2014, inițial ca și casă de expediție și are, la acest moment, ca principal obiect de activitate transportul de marfă pe calea ferată.

  Serviciile oferite de către Express Forwarding SRL se referă, în cea mai mare parte, la transportul de marfă pe calea ferată și operațiuni de manevră feroviară pe linii principale și secundare.

  În ceea ce privește activitatea de transport, compania este autorizată să opereze pe aproximativ 95% din rețeaua națională de căi ferate. La nivel international, aceasta:

  • operează pe coridoarele pan-europene IV, VII, IX, X
  • operează cu preponderență pe rutele Constanța-Koper via Timișoara, Constanța-Rijeka via Timișoara
  • deține convenții de predare-primire a trenurilor de marfă în frontierele de stat.

  Express Forwarding a fost fondată de o echipă de tineri profesioniști cu experiență solidă în diverse domenii de activitate și își propune să ofere servicii logistice de top, încercând să implementeze standarde ridicate pe o piață perturbată de practicile curente.

  Colegii noștri provin din top managementul unor companii lider pe piață în domenii ca transportul feroviar, consultanță de afaceri în logistică și brokeraj de diverse bunuri și au reușit să pună bazele primului operator de transport feroviar independent de pe piața românească.

   

   


  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA EXPRESS FORWARDING

  EXPRESS FORWARDING, companie care operează în domeniul transportului feroviar de mărfuri de peste 8 ani, își mărește echipa și este în căutarea unor noi colegi care să i se alăture în demersul sau de creștere a serviciilor prestate și a calității acestora.

  Echipa noastră a fost întodeauna formată din profesioniști. O echipă completă și complexă alcatuită numai din cei mai experimentați muncitori din domeniu. Profesionalismul este atu-ul companiei noastre.

  Dacă te vei alătura echipei noastre vei beneficia de:

  • Salariul negociabil în funcție de experiență;
  • Spor de fidelitate în funcție de vechimea în companie;
  • Concediu de odihnă de 24 zile.

  Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa EXPRESS FORWARDING?
  Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii care operează în domeniul transportului feroviar de mărfuri de peste 8 ani tot ce trebuie să faci este să parcurgi pașii de mai jos:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta Express Forwarding
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share