Slide


PARTENERI:

-->

DESPRE NOI

Unicom Tranzit este operator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994.

Societatea face parte din grupul de companii Unicom Group. Filosofia companiei se bazează pe următoarele principii:

  • clienții noștri sunt tratați ca parteneri și suntem conștienți de faptul că succesul nostru depinde de reușita lor;
  • încercăm să atragem și să pregătim oameni care vor să exceleze și sunt capabili să pună în valoare resursele materiale de care dispunem și să se valorifice îndeosebi pe ei înșiși;
  • menținem un parc de material rulant performant și diversificat, capabil de a satisface eficient cerințele de transport feroviar.
DATE GENERALE:

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Unul dintre punctele forte ale companiei îl constituie competența echipei noastre.

Aceasta este formată din oameni pozitivi, inteligenți, dornici de a îmbunătăți în permanență modul în care lucrăm și de a găsi soluțiile optime pentru clienții noștri.

Pregătirea lor ne permite să oferim servicii de calitate înaltă, pe care ne străduim să le îmbunătățim permanent.

Angajăm

UNICOM TRANZIT
‘’moving life forward, one transport at a time’’

Misiunea noastră este să devenim prima opțiune pentru clienții noștri din punct de vedere al serviciilor de transport și logistică.

Ne propunem să obținem excelență în toate activitățile noastre, concentrați permanent pe calitatea serviciilor de logistică pentru a oferi cel mai înalt grad de profesionalism, siguranță, mobilitate și grijă față de mediul înconjurător.

Evoluția Unicom Tranzit a fost întotdeauna ghidată de valorile în care credem: parteneriate pe termen lung, servicii personalizate bazate pe nevoile clienților, responsabilitate, comunicare, încredere și flexibilitate.

Clienți

Clienții noștri sunt firme românești și multinaționale din diverse industrii. Majoritatea lor desfășoară activități în România, iar unii dintre ei o aleg ca țară de tranzit.

Parteneri

Lucrăm cu operatori și organizații de transport din toată lumea și suntem deschiși pentru noi colaborări.

Află cum să te înregistrezi şi programezi la interviuri

Pentru a participa la Târgul de Carieră Feroviară în România trebuie să urmezi cei 5 pași de mai jos. Pentru a obține instrucțiunile detaliate dă click pe butonul de mai jos.

  1. Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului (urmărește tutorial video)
  2. Să te înscrii la interviuri (urmărește tutorial video)
  3. Să obții confirmarea din partea angajatorului pe email
  4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România (urmărește tutorial video)
  5. Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu (urmărește tutorial video)

PROGRAMAŢI-VĂ LA UN INTERVIU

Programul de interviuri online va fi disponibil in curand.

Pentru a nu rata noutățile care vor apărea poți sa te abonezi la newsletter-ul CFiR sau să ne urmărești pe social media: Facebook și Linkedin.

Programari disponibile pe 21 aprilie 2021

Nu este nici o programare disponibila pentru aceasta zi

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.