Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  ELECTROMONTAJ este o companie tehnologică de talie mondială, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume.

  Susținem tranziția globală spre un viitor durabil bazat pe energie electrică. Proiectăm, construim, transformăm şi menţinem infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice.

  Valorile ELECTROMONTAJ

  • Oameni – Credem în oameni, apreciem fiecare contribuție, o respectăm și descoperim oportunități în opinii diferite.
  • Eficiență prin inovație – Căutăm continuu tehnologii noi, modalități de a progresa și de a ne eficientiza activitatea, pentru a livra la cele mai înalte standarde.
  • Excelență în execuție – Ne perfecționăm din 1949! Suntem profesioniști cu experiență în industria în care activăm și avem ambiția de a depăși limite.
  • Grijă pentru viață – Susținem tranziția globală spre un viitor durabil, bazat pe energie electrică, stimulăm creșterea economică și îmbunătățim calitatea vieții oamenilor.
  • Integritate – Ne respectăm promisiunile! Integritatea este fundamentală pentru noi. Putem construi doar cu respect și încredere reciprocă.

  Activitatea noastră

  Te așteptăm în echipa noastră

  Căutăm continuu oameni talentați, alături de care să avem cele mai bune rezultate.

  Mai jos găsești cele mai recente roluri deschise în echipa EM. Dacă printre joburile disponibile nu este niciunul potrivit pentru profilul tău, te încurajăm să ne trimiți CV-ul la adresa electromontaj@cfir.ro. Cu acordul tău, te vom păstra în baza noastră de date și te vom contacta dacă apare jobul care ți se potrivește

  ELECTROMONTAJ CA ANGAJATOR

  Suntem o companie ambițioasă, cu planuri mari. Ne dorim să stimulăm creșterea economică şi să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor, alături de o echipă cu valori comune, care să tindă spre aceeași Viziune și Misiune.

  Cei 1500 de ingineri și profesioniști, care formează echipa EM, au demonstrat de-a lungul celor 70 de ani de activitate că excelența este realizabilă, prin proiecte de dezvoltare a arhitecturii electrice a României și nu numai.

  Te așteptăm alături de noi dacă:

  Îți place să contribui – Înțelegem valoarea ideilor oamenilor EM și îi încurajăm să își spună părerea, să comunice deschis și transparent, apreciem fiecare contribuție.

  Crezi în puterea echipei – Împreună putem realiza mai mult, aceasta este mentalitatea EM şi valoarea care face ca fiecare om din echipă să livreze la cele mai înalte standarde.

  Ești responsabil – Credem într-un viitor durabil şi credem că acesta nu poate fi decât electric. Susținem această tranziție, punând siguranța angajaților și a contractorilor noștri pe primul loc.

  Beneficii

  Alături de EM te bucuri de o experiență faină și dinamică, într-un mediu în care oamenii sunt pe primul plan. Pentru contribuția adusă, pe lângă salariu si beneficii, alături de noi te vei bucura de un program de lucru flexibil și un mediu prietenos, care vor contribui la echilibrul dintre timpul petrecut la birou și cel liber.

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share