Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  ÎNCREDERE SOLIDĂ ÎN LUMEA PE CARE O CONSTRUIM

  MARISTAR activează pe piaţa românească începând cu anul 2007. Compania operează în diverse sectoare de construcţii, în special în Infrastructură și industrial, în Construcţii civile, precum şi în Proiecte de Construcţii rezidențiale.

  O vastă experiență în planificarea, construirea, întreținerea şi exploatarea lucrărilor de construcții este o condiție esențială pentru proiectele de succes. Serviciile de Infrastructură ale MARISTARULUI oferă întreaga gamă de lucrări de infrastructură, cum ar fi construcții de drumuri şi autostrăzi, de căi ferate, construcția de poduri şi tuneluri.

  În prezent, cele mai importante proiecte de infrastructură în care este implicată compania Maristar au o valoare de peste 130 de milioane de lei.

  Te așteptăm în echipa noastră
  Dezvoltăm Oportunități: Construcția Carierei este Deschisă Tuturor, Indiferent de Gen!

  Avem nevoie de modele care să demonstreze că domeniul construcției nu este exclusiv pentru bărbați. Trebuie să investim în tineri, încă din copilărie, pentru a echilibra raportul în domeniile tehnice și nu numai. Femeile aduc valoare prin soluțiile lor inovatoare și abordările diferite, aducând o contribuție esențială în echipă.

  Numele meu este Ciobanu Andra – Mihaela și activez în domeniul construcțiilor de aproape 18 ani. Am observat de-a lungul anilor că MESERIA m-a ales pe mine, nu eu pe ea. Am intrat în această lume plină de suspans și energie, fără de care nu aș mai putea trăi. Am avut șansa extraordinară de a absolvi o Facultate cu profil de Funcționar Public Superior – OVIDIUS CONSTANȚA și de a profesa în domeniul construcțiilor încă din primele zile după obținerea Diplomei de licență. Oportunitatea a venit alături de marile companii de construcții, unde am avut onoarea să lucrez cu niște echipe de Ingineri Constructori minunați, înzestrați cu omenie, bunăstare, profesionalism și un spirit de echipă impresionant. Ceea ce îmi place cel mai mult în activitatea mea este progresul. Când văd că rămâne ceva în urma unei zile de muncă și construcția prinde contur.
  Încurajez dorința femeilor de a arăta tuturor ce se poate „construi” prin mâinile lor, sprijin inovația acestora și cred cu tărie în cliseul: ÎMPREUNĂ PUTEM CONSTRUI O LUME MAI BUNĂ!

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share