Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Yusen Logistics România este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de logistică și cu cea mai rapidă creștere din România.

  Oferind soluții complete pentru lanțul de aprovizionare unui portofoliu de clienți internaționali de top din sectoarele de retail, auto, industrial și FMCG, compania operează din 17 locații din România.

  Având aproximativ 1.400 de angajați și operând peste 116.000 mp de spații de depozitare în România, compania operează și un terminal intermodal (BIRFT – Bucharest International Rail Freight Terminal) în București, și oferă servicii de transport cu trenuri complete între Portul Constanța și București, precum și către alte destinații din Europa.

  Pe lângă puterea și experiența managementului și a angajaților în furnizarea de servicii complexe de lanț de aprovizionare intern, Yusen Logistics România completează oferta sa de servicii, pentru clienții din România și nu numai, cu o echipă internă de experți vamali și oferta de transport aerian și maritim.

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA YUSEN LOGISTICS ROMÂNIA

  Yusen Logistics consideră că oamenii sunt cruciali pentru diferențierea companiei de concurenții săi. Prin urmare, oferă o serie de oportunități de a dezvolta experiența angajaților și de a le îmbunătăți abilitățile.

  Apreciem relațiile stabile, pe termen lung, respectul reciproc și standardele înalte de integritate personală. Operăm ca o echipă puternică, strâns unită, susținută de un management superior care are zeci de ani de experiență la nivel înalt în furnizarea de servicii logistice pentru retaileri și producători de talie mondială.

  Dorim să recrutăm personal profesionist, responsabil și capabil, care să înțeleagă cu exactitate cerințele clienților noștri, să creeze soluții inovatoare și să asigure suport de cea mai înaltă calitate posibilă.

  Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa YUSEN LOGISTICS?
  Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii, ale cărei valori fundamentale sunt ”Calitate-Siguranță-Responsabilitate-Inovație”, tot ce ai de făcut este să parcurgi următorii 3 pași:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta Yusen Logistics România
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție și/sau alte documente solicitate în anunț
  Company Video
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share