Site logo
Despre companie

Rail Cargo Carrier România este membră a Rail Cargo Group – divizia de transporturi feroviare de mărfuri a ÖBB.

Ca inovaţie unică pe piaţa locală a transporturilor feroviare, Rail Cargo Carrier România utilizează locomotive de ultimă generaţie, oferind astfel clienţilor săi toate avantajele rezultate din utilizarea aceluiaşi material rulant de tracţiune de la încărcare până la destinaţie.

Serviciile noastre sunt axate pe punctualitate, siguranţă, flexibilitate şi profesionalism.

Rail Cargo Carrier este ramură internațională de producție a Grupului Rail Cargo și combină unități de producție în Bulgaria, Germania, Italia, Croația, Austria, România, Slovacia, Slovenia, Cehia și Ungaria.

Rail Cargo Group în România – Noi suntem poarta către Europa de Sud și de Est. Prin intermediul logisticii feroviare fiabile, conectăm România la restul lumii.

Rețeaua de producție internă Rail Cargo Group: 12 țări având ca scop implementarea proiectului BORDERLESS
Rețeaua de producție internă Rail Cargo Group: 12 țări având ca scop implementarea proiectului BORDERLESS

În România, Rail Cargo Group formează un nod de înaltă performanță, prin intermediul unei rețele de producție de înaltă calitate, deschizând astfel piețele din Europa de Vest, Europa Centrală și de Est, precum și cele din țările CSI.

În calitate de furnizor global de servicii logistice, oferim o gamă completă de servicii fiabile de transport feroviar pentru livrări door-to-door, precum și pentru serviciile de vămuire și de depozitare. Portofoliul nostru de servicii include și pachete complete pentru sectorul transportului aerian și maritim. Prin intermediul trenurilor noastre bloc, oferim în mod ecologic servicii fiabile de transport și de logistică pentru spațiul economic românesc, pentru industria cărbunelui, a oțelului, a lemnului și a hârtiei, pentru sectorul alimentelor și al comerțului cu amănuntul, precum și pentru sectorul materialelor de construcție.

Rețeaua noastră extinsă de producție oferă nu doar un lanț complet logistic și de transport de înaltă calitate, ci și o tracțiune transfrontalieră rapidă și fiabilă.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Creăm oportunități. Susținem angajamentul. Ne asumăm responsabilitatea. Dezvoltăm spiritul de pionierat. Implementăm soluții logistice. Conectăm lumea. Acesta este scopul nostru.

Personalul motivat și implicat al Rail Cargo Group reprezintă pilonul central. Acesta este cheia succesului întreprinderii. În acest scop, sunt depuse multe eforturi. Nu doar că suntem una dintre cele mai mari întreprinderi de instruire, însă stabilim și standardele în domeniul promovării sănătății, al egalității de șanse, al educației și formării profesionale și al sprijinirii talentelor și al personalului de conducere.

Datorită procesului constant de internaționalizare, primim cu brațele deschise toate solicitările deschise venite din partea candidaților motivați și interesați să întărească echipa noastră internațională.

VEZI ȘI: Pașii de urmat pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

Company Video
Print Company
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share