Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Cornel & Cornel Topoexim SRL este o companie românească, specializată în servicii de topografie, cadastru, cartografiere – GIS și geodezie. Serviciile și soluțiile furnizate au la baza măsurători complexe, prelucarea și gestionarea volumelor mari de date pentru a răspunde nevoilor mulți-dimensionale ale clienților săi.

  Înființată în 1994, cu o experiență de 24 ani pe piață din România, Cornel & Cornel Topoexim SRL este astăzi unul din principalii furnizori de soluții integrate în industria de gestionarea și prelucrare a datelor spațiale.

  Printre lucrările efectuate se numără și exproprieri pentru calea ferată în cadrul proiectului ”Reabilitarea liniei de cale ferată Brașov – Simeria, componentă a Coridorului IV Pan-European, pentru circulația trenurilor cu viteză maximă de 160 km/h – Tronson: SIGHIȘOARA – COȘLARIU”, unități administrativ-teritoriale (UAT): comună Valea Lungă, municipiul Blaj, comună Crăciunelu de Jos, comună Mihalt – LOT 1.”, beneficiar CNCF CFR SA.

  MISIUNE:

  În fiecare zi, ne concentrăm efortul pentru a furniza servicii de înalta calitate și de a promova excelență în fiecare proiect pe care îl dezvoltăm. Realizăm proiecte de anvergură la nivel național și răspundem nevoii clienților de a avea soluții complexe în domeniul geomaticii și cartografiei.

  VIZIUNE:

  Să ajutăm clienții în indeplinerea obiectivelor strategice și să construim cu aceștia parteneriate durabile, bazate pe încredere și transparență, unde livrăm calitate la costuri convenabile.

  VALORI:

  • PROFESIONALISM – Suntem responsabili față de calitatea muncii noastre.
  • ORIENTAREA CĂTRE CLIENȚI – Satisfacem exigențele clienților și livrăm soluții la cel mai bun raport calitate-preț.
  • DEZVOLTARE CONTINUĂ – Suntem interesați să acumulăm în permanentă cunoștiinte noi.
  • INTEGRITATE – Acționăm cu onestitate și integritate deplină în tot ceea ce facem.
  • INOVAȚIE – Dezvoltăm tehnologie transpusă în serviciile noastre.

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA CORNEL & CORNEL TOPOEXIM SRL

  Topoexim dispune de personal calificat, cu o pregătire solidă în domeniu și o bogată experiență profesională. Participarea specialiștilor noștri la proiecte majore pe plan național, oferă garanția unor servicii de calitate, executate la timp și cu acuratețea cerută de beneficiar.

  Personalul este format în majoritate din tineri profesioniști a căror expertiză este completată de profesioniști cu vastă experiență în diverse domenii de activitate. Personalul implicat este format la universități de prestigiu din România

  Formarea continuă și atragerea profesioniștilor este o prioritate pentru compania noastră. Ne bazăm pe profesioniști din domeniul ingineriei geodezice, a cadastrului, geografiei, geologiei având astfel la dispoziție un spectru larg de expertiză. Dezvoltarea permanentă și pregătirea continuă sunt prioriati pentru companiile noastre, astfel încât am reușit să atragem un număr important de doctori și doctoranzi în domeniile lor de activitate, precum și cadre universitare.

  Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa CORNEL & CORNEL TOPOEXIM SRL?
  Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii, ale cărei valori fundamentale sunt ”PROFESIONALISM – ORIENTAREA CĂTRE CLIENȚI –  DEZVOLTARE CONTINUĂ – INTEGRITATE – INOVAȚIE”, tot ce ai de făcut este să parcurgi următorii 3 pași:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta CORNEL & CORNEL TOPOEXIM SRL
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare sau la datele de contact din partea de sus a paginii, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție și/sau alte documente solicitate în anunț
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share