Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Obiectul de activitate al S.C. ”Informatică Feroviară”-S.A. constă în producția de programe, implementarea și exploatarea de aplicații informatice pentru societățile feroviare și pentru terți. S.C. ”Informatică Feroviară”-S.A. reprezintă Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” – S.A. pe probleme specifice de informatică în organismele internaționale, în care aceasta este membră.

  Informatică Feroviară a fost înfiinţată ca societate comercială – filială a Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, prin externalizarea servicilor informatice furnizate de Centrul de Informatică al CFR şi de Oficiile de Calcul ale Regionalelor CFR, continuând să furnizeze astfel, cu o experienţă de peste 45 de ani în domeniu, produse software şi servicii informatice pentru sistemul de transport feroviar din România.

  MISIUNE

  Informatică Feroviară acţionează pentru a-și consolida poziţia ca cel mai important producător din România pentru software de aplicaţie la comandă, „mission critical”, integrator şi furnizor de servicii informatice cu disponibilitate maximă pentru transporturile pe calea ferată.

  VALORI

  • Construim un parteneriat pe termen lung cu fiecare din clienţii noştri.
  • Căutăm şi aplicăm întotdeauna cele mai bune idei şi practici în domeniu, ori de unde provin.
  • Percepem schimbarea prin oportunitatea pe care o aduce de a ne dezvolta.
  • Investim în oameni şi infrastructură
  • Informatică Feroviară este prezentă pentru clienții săi acolo unde au nevoie, pe tot teritoriul României, de-a lungul reţelei de cale ferată

  Te așteptăm în echipa noastră

  Pentru Informatică Feroviară, atragerea și retenția personalului de specialitate, cu înaltă calificare în domeniul IT&C reprezintă un obiectiv principal. Se investesc resurse importante pentru perfecționarea colectivelor de specialiști din domeniul IT și business feroviar, care aduc plus-valoare companiei.

  • post full-time, cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată (90 zile perioadă de probă).
  • mediu de lucru atractiv, adaptat dinamicii evoluției tehnologiei IT, în care sunt încurajate dezvoltarea profesională și inițiativa personală.
  • suport pentru dezvoltare competențe profesionale.
  • alte beneficii acordate conform Contractului Colectiv de Muncă.

  Activitatea Informaticii Feroviare se desfășoară în domeniul IT&C, cu aplicare în businessul feroviar. Prin urmare, piața muncii în care ne integrăm are o particularitate importantă: oferta salarială din domeniul privat IT&C este superioară celei pe care noi, ca societate comercială cu unic acționar o companie se stat, o oferim angajaților noștri. Cu toate acestea, crearea unui context de lucru atractiv, interesant din punct de vedere al parcursului de carieră, dar care ține cont și de latura umană-personală a angajaților, reprezintă principalele argumente pentru care cei care doresc să ni se alăture, decid să rămână în „familia Informaticii Feroviare”.

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share