Site logo
Despre companie

Atelierele CFR Grivita este o societate reparatoare de material rulant cu specific si traditie in efectuarea serviciului de reparare, modernizare si reconstructie a vagoanelor de calatori. De asemenea în cadrul societății sunt întreținute și reparate o gamă largă de vagoane de marfă.

  

Atelierele CFR Grivita SA a luat ființă in anul 1897 pentru reparatia locomotivelor cu abur si a vagoanelor de calatori, parcurgand in decursul timpului o serie de etape in evolutia tehnica si tehnologica, pentru a detine in prezent o pozitie de varf in randul reparatorilor de vagoane de calatori pentru traficul intern si international a vagoanelor cu regim special, dormitoare, cusete, restaurante, saloane, trenuri de epoca si vagoane pentru uzul administratiei.

Specialistii nostri pot oferi suportul tehnic, atelierele productive au posibilitatea concretizarii diverselor solutii iar flexibilitatea organizatorica si dotarile existente ne fac disponibili multiplelor solicitari ale clientilor.

Avem capabilitatea de a efectua amenajari, dotari cu echipamente si instalatii cu diverse grade de complexitate, reconstructii si modernizari la o gama larga de vagoane de calatori construite in tara sau strainatate de generatii mai noi sau mai vechi, indiferent ca sunt in regim de unicat sau mici serii.

Atelierele CFR Grivița SA are în derulare mai multe contracte de reparare a vagoanelor de călători cu parteneri interni și externi, având planuri de extindere a serviciilor de reparații furnizate de societate.

Proiectele noastre acoperă o gamă variată de tipuri de vehicule feroviare reconstruite și reparate de-a lungul timpului, pentru firme din România, Germania, Suedia, Cehia etc., apte să circule în întreaga Europa cu viteze de până la 200 km/h. Tehnologia utilizată pentru echiparea acestora este de cel mai înalt nivel și este furnizată de firme românești și internaționale de top.

Servicii

  • Modernizari – activitatile care se executa in cadrul operatiilor de modernizare sunt solicitate prin intermediul unui caiet de sarcini de catre beneficiar si ele pot include cerinte obiective de modificari structurale ale vagonului (fara structura de rezistenta) si ca design.
  • Intretinere vagoane calatori – Intretinerea vagoanelor consta in determinarea gradului de uzura, coroziune sau deteriorare mecanica atât a vagonului cât si a elementelor care alcatuiesc vagonul
  • Intretinere vagoane marfa
  • Infrastructura de servicii

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ!

Atelierele CFR Grivița SA oferă un mediu propice dezvoltării carierei în domeniul materialului rulant și de acea suntem în căutare de colegi noi care sunt dornici să-și construiască o carieră în acest domeniu.

Asigurăm un climat organizational stabil bazat pe competență profesională, colegialitate, onestitate și responsabilitate.

Investim în dezvoltarea continuă a angajaților prin training-uri, cursuri de specializare sau calificare, pentru dezvoltare profesională și dobândirea de noi competențe și abilități.

Trimite-ne CV-ul tău aplicând la anunțul care te interesează

Print Company
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share