Slide Slide


PARTENERI:

Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Atelierele CFR Grivita este o societate reparatoare de material rulant cu specific si traditie in efectuarea serviciului de reparare, modernizare si reconstructie a vagoanelor de calatori. De asemenea în cadrul societății sunt întreținute și reparate o gamă largă de vagoane de marfă.   

  Atelierele CFR Grivita SA a luat ființă in anul 1897 pentru reparatia locomotivelor cu abur si a vagoanelor de calatori, parcurgand in decursul timpului o serie de etape in evolutia tehnica si tehnologica, pentru a detine in prezent o pozitie de varf in randul reparatorilor de vagoane de calatori pentru traficul intern si international a vagoanelor cu regim special, dormitoare, cusete, restaurante, saloane, trenuri de epoca si vagoane pentru uzul administratiei.

  Specialistii nostri pot oferi suportul tehnic, atelierele productive au posibilitatea concretizarii diverselor solutii iar flexibilitatea organizatorica si dotarile existente ne fac disponibili multiplelor solicitari ale clientilor.

  Avem capabilitatea de a efectua amenajari, dotari cu echipamente si instalatii cu diverse grade de complexitate, reconstructii si modernizari la o gama larga de vagoane de calatori construite in tara sau strainatate de generatii mai noi sau mai vechi, indiferent ca sunt in regim de unicat sau mici serii.

  Servicii

  • Modernizari – activitatile care se executa in cadrul operatiilor de modernizare sunt solicitate prin intermediul unui caiet de sarcini de catre beneficiar si ele pot include cerinte obiective de modificari structurale ale vagonului (fara structura de rezistenta) si ca design.
  • Intretinere vagoane calatori – Intretinerea vagoanelor consta in determinarea gradului de uzura, coroziune sau deteriorare mecanica atât a vagonului cât si a elementelor care alcatuiesc vagonul
  • Intretinere vagoane marfa
  • Infrastructura de servicii

  Trimite-ne CV-ul tău aplicând la anunțul care te interesează

  Prezentare
  Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.