Slide


PARTENERI:

“Cariera Feroviara in Romania” este prima platforma de recrutare de nisa, dedicata exclusiv industriei feroviare si serviciilor adiacente, fiind locul de intalnire al companiilor si al persoanelor care activeaza in industria feroviara si adiacenta si care isi doresc un nou loc de munca.

“Cariera Feroviara in Romania” se adreseaza tuturor companiilor care activeaza in industria de profil, dar si firmelor care au o componenta în domeniul feroviar.

“Cariera Feroviara in Romania” vine, de asemenea, ca solutia cea mai simpla, practica si eficienta pentru candidatii aflati in cautarea unui nou loc de munca.

“Cariera Feroviara in Romania” distribuie toate job-urile adaugate, informatii utile pentru candidati si angajatori, precum si informatii din industria de profil, atat pe portalul de stiri clubferoviar.ro , cat si pe platformele de social media: Facebook si LinkedIn .

Pentru a fi la curent cu cele mai noi job-uri publicate va propunem sa va abonati la Newsletter accesand acest link

Contacteaza-ne

Trimite un mesaj

  Nume

  Email

  Subiect

  Mesaj

  Trimite email

  office@cfir.ro

  Suna-ne

  0371 314 475

  Social Media

  Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.