Slide


PARTENERI:

About Us

Our goal is to find the perfect Job for you and make connections between
Employers and Candidates as smooth as possible

0

Years in Business

0 K

Satisfied Coustomers

0 %

Success Rate

Learn more about us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse faucibus at eros eu molestie. Aenean condimentum augue quam, et luctus lectus viverra at. Suspendisse finibus imperdiet sem, sed semper mi egestas in. Curabitur vitae eros hendrerit, egestas leo quis, feugiat risus. Aliquam venenatis lectus luctus ante gravida.

#1 Job Board Theme

The perfect theme to build your own Job Board Website!

“Cariera Feroviara in Romania” este prima platforma de recrutare de nisa, dedicata exclusiv industriei feroviare si serviciilor adiacente, fiind locul de intalnire al companiilor si al persoanelor care activeaza in industria feroviara si adiacenta si care isi doresc un nou loc de munca.

“Cariera Feroviara in Romania” se adreseaza tuturor companiilor care activeaza in industria de profil, dar si firmelor care au o componenta în domeniul feroviar.

“Cariera Feroviara in Romania” vine, de asemenea, ca solutia cea mai simpla, practica si eficienta pentru candidatii aflati in cautarea unui nou loc de munca.

“Cariera Feroviara in Romania” distribuie toate job-urile adaugate, informatii utile pentru candidati si angajatori, precum si informatii din industria de profil, atat pe portalul de stiri clubferoviar.ro , cat si pe platformele de social media: Facebook si LinkedIn .

Pentru a fi la curent cu cele mai noi job-uri publicate va propunem sa va abonati la Newsletter accesand acest link

Contacteaza-ne

Trimite un mesaj

  Nume

  Email

  Subiect

  Mesaj

  Trimite email

  office@cfir.ro

  Suna-ne

  0371 314 475

  Social Media

  Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.