Site logo
5 iulie 2020
Afacerile Siemens au scăzut

Afacerile Siemens au scăzut cu 20% în trimestrul 2 al acestui an (perioada aprilie – iunie), iar activitatea din 2021 va rămâne sub nivelul anului 2019, a declarat directorul financiar al grupului, Ralf Thomas, pentru presa germană.

Afacerile Siemens au scăzut

Ralf Thomas a declarat că trimestrul financiar al companiei, din aprilie până în iunie, „va fi o mare provocare pentru noi, ca și pentru majoritatea celorlalți participanți la piață”, din cauza crizei provocată de pandemia de coronavirus de tip nou, potrivit site-ului Știri pe Surse, care citează agenția de presă Mediafax.

Afacerile Siemens au scăzut. Este posibilă reducerea capacității în anumite zone

„Cu toate acestea, nu va fi o cădere nesfârșită”, a spus el. Tot directorul Ralf Thomas anunțase în mai că se așteptă la o scădere a veniturilor cu 5% în exercițiul financiar care se încheie în luna septembrie a acestui an, după ce a înregistrat o creștere moderată a vânzărilor înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus de tip nou.

Directorul din cadrul Siemens AG nu a exclus reducerea capacității în anumite zone de afaceri. El a spus că activitatea din 2021 nu va atinge nivelul anului 2019 în toate diviziile sau regiunile, dar a ținut să precizeze faptul că Siemens are un avantaj competitiv față de rivalii din unele zone, fără a oferi detalii în acest sens.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share