Slide


PARTENERI:

Angajări la CFR Marfă, la un an de la concedieri. Se caută mecanici de locomotivă

By

În perioada următoare se vor face angajări la CFR Marfă. Transportatorul feroviar național caută să recruteze personal, după ce a dat masiv afară.

Pe pagina oficială de Facebook a CFR Marfă a fost publicat un anunț de recrutare, prin care se precizează că operatorul ”intenționează sa își mărească echipa”.

”Căutăm personal calificat în domeniul feroviar pentru zona Iași, respectiv:

– mecanic de locomotivă  și automotor (încadrat în condiții speciale de muncă);

– mecanic ajutor de locomotivă și automotor (condiții speciale de muncă);

– șef de tren;

– manevrant vagoane;

– revizor tehnic vagoane.

Dacă va calificați pentru aceste poziții, vă așteptăm în zilele de 1 și 2 noiembrie 2022, între orele 9-14 în stația CF Dornești (birourile destinate CFR Marfă) pentru a ne cunoaște personal sau la sediul  Punctului de Lucru Socola (Iași, str. Piața Gării, nr.1), zilnic între 9-16.

Contact Punct de Lucru Socola

Tel. 0738.199.583

office.marfa@cfrmarfa.com

marian.codreanu@cfrmarfa.com”, se arată în anunț.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Angajări la CFR Marfă. Anul trecut s-au făcut concedieri

Anunțul de recrutare vine în contextul în care anul trecut CFR Marfă a dat afară 1.400 de angajați, printre care și mecanici de locomotivă și șefi de tren, poziții pe care le caută acum pentru completare.

Angajații disponibilizați atunci au primit plăți compensatorii în valoare de șase salarii minime pe economie, după cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share