Site logo
18 septembrie 2023

Pentru perioada următoare se pregătesc angajări la CFR SA. Compania Națională de Căi Ferate a publicat mai multe anunțuri privind organizarea de concursuri.

SRCF Craiova organizează pe 9 octombrie 2023 concurs pentru ocuparea unui post de montator SCB 2 la Districtul SCB Golești – Secția CT 3 Roșiori. Detalii sunt disponibile AICI.

Un alt anunț publicat de Regionala Craiova a CFR SA vizează ocuparea unui post de montator SCB2 la Laboratorul Secției CT 1 Craiova și a unui post de montator SCB2 la Districtul SCB Râmnicu Vâlcea. Concursul va avea loc pe 28 septembrie 2023, iar detalii puteți găsi AICI.

În fine, tot la SRCF Craiova se organizează pe 27 septembrie 2023 concurs pentru ocuparea unui post de tehnician IFTE III la Districtul LC-ELF Banu Mărăcine – Secția IFTE Roșiori. Detalii sunt disponibile AICI.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Angajări la CFR SA, la Regionala Galați

Și SRCF Galați a publicat mai multe anunțuri. Primul este despre un concurs care va avea loc pe 29 septembrie 2023 la Direcția Linii și vizează ocuparea următoarelor posturi:

1 post macaragiu – Secția L1 Galați

1 post șofer – Secția L1 Galați

1 post meseriaș întreținere cale – Secția L2 Brăila

3 posturi muncitor necalificat lucrări foarte grele – Secția L2 Brăila

1 post muncitor necalificat lucrări foarte grele – Secția L3 Buzău

4 posturi muncitor necalificat lucrări foarte grele – Secția L4 Focșani

1 post sudor – Secția L5 Tg. Ocna

1 post picher – Secția RLU Buzău

1 post lăcătuș mecanic de întreținere și reparații universale – Secția RLU Buzău

2 posturi muncitor necalificat lucrări foarte grele – Secția RLU Buzău.

Detalii despre concurs puteți găsi AICI.

Și tot la Regionala Galați a CNCF CFR SA vom mai avea două concursuri pe data de 21 septembrie 2023. Primul este pentru ocuparea unui post de inginer III la Divizia Instalații, Laborator CT – Secția CT1, iar detalii găsiți AICI.

Al doilea concurs este pentru ocuparea unui post de impiegat de mișcare D (IDM D) la Divizia Trafic – ST. CF. Barboși – hm Filești. Detalii sunt disponibile AICI.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share