Slide


PARTENERI:

Angajări la Metrorex. Primul anunț din istoria companiei publicat pe site

By

Se fac angajări la Metrorex. În premieră absolută, pentru prima oară în istoria companiei din subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, anunțul a fost publicat pe site.

Până acum, anunțurile privind angajările erau puse doar la avizierul de la sediul central al societății, care se află la etajul 9 al Palatului CFR din bulevardul Dinicu Golescu, unde este și sediul ministerului. Prin urmare, nicio persoană din afara companiei sau a ministerului nu putea să vadă anunțurile respective.

Asta pentru că accesul în Palatul CFR este strict reglementat: poți intra doar dacă ești angajat al unei entități care-și are sediul aici sau dacă ești invitat de unul dintre aceștia și preluat de la poartă.Angajări la Metrorex. Se caută doi consilieri juridici

Potrivit anunțului postat pe site, societatea vrea să angajeze doi consilieri juridici gradul III în cadrul Serviciului Contencios – Direcția Juridică.

Ceea ce însă merită a fi remarcat este faptul că, în loc să fie postat electronic, pur și simplu, documentul cu anunțul de angajare a fost întâi printat, apoi scanat și în cele din urmă urcat pe site ca fișier .pdf închis, care nu poate fi copiat. În concluzie, Metrorex a făcut un prim pas din punctul de vedere al transparenței, postând anunțul pe site, însă mai are mulți pași de făcut pentru a depăși înapoierea tehnologică.

Luând în considerare cele de mai sus vom încerca noi să prezentăm cele mai importante informații din acest anunț de angajare – click aici pentru mai multe amănunte.

Cerințe minime de înscriere la concurs:

  • studii universitare de licență în domeniul ”științe juridice”
  • vechime minimum 5 ani în activitatea de reprezentare în fața inatanțelor de judecată
  • candidatul să aibă cunoștințe de operare calculator
  • alte cerințe privind statutul juridic al candidatului care pot fi văzute în anunț

Atribuțiile postului (cerințe minime):

Înscrierile se fac până în data de 07.11.2022 prin depunerea dosarului de candidatură (documentele solicitate trebuie să fie într-un dosar cu șină 😉) la Registratura MTI din bd Dinicu Golescu nr 38, et 9, sector 1, București, iar candidații admiși la selecția dosarelor, care va avea loc între 08.11 și 10.11, se vor prezenta la concurs în data de 21.11.2022, la ora 09:30.


Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share