Slide


PARTENERI:

Angajări la Regionala Galați a CFR SA. Ce salarii și ce beneficii suplimentare se oferă

By

În perioada următoare se vor face angajări la Regionala Galați a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

Activitatea de mentenanță a liniilor, circulației trenurilor şi instalațiilor feroviare, precum și a celor necesare în scop tehnologic și administrativ, se asigură, la nivelul Sucursalelor Regionale CF, prin Divizia Linii, Divizia Trafic și Divizia Instalații.

Salariații care activează în domeniul mentenanței liniilor, circulatiei trenurilor si instalațiilor feroviare, precum și a celor necesare în scop tehnologic și administrativ posedă, în general, un bun nivel de cunoștințe teoretice și practice, dobândite atât în perioada studiilor, cât și la locul de muncă. Mediul de lucru din aceste domenii se poate spune că este unul plăcut, iar noii angajați au fost, de regulă, integrați rapid în colectiv, fiindu-le împărtășite de către salariații cu experiență toate cunoștințele de care aceștia dispuneau. Date fiind progresele tehnologice înregistrate în prezent, se procedează la instruirea continuă a salariaților pentru a ține pasul cu acestea, se arată într-o postare de pe contul de Facebook Departamentul Trafic și Logistică, semnată de directorul Regionalei Galați, Gabriel Oprea.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Angajări la Regionala Galați. Salariu net de 3.000 de lei, bonuri de masă și autorizație de transport

Cerințele de studii pentru inginerii care urmează să activeze în aceste domenii sunt ca aceștia să fie absolvenți ai învățământului superior de lungă durată sau de licență în specializările:

RAMURA TRAFIC

  • tehnologia transporturilor;
  • ingineria transporturilor și trafic sau ingineria sistemelor de circulație feroviară.

Salariul net al unui inginer debutant este de 3000 lei. În plus, salariaţii CNCF CFR SA beneficiază de tichete de masă în valoare de 20 de lei/zi lucrătoare, autorizaţie de călătorie şi permise de călătorie gratuită, cu 24 de călătorii pe an pentru membrii de familie.

După angajare, inginerul debutant trebuie să urmeze un program de stagiu cu durata de șase luni. Această perioadă este destinată familiarizării cu specificul căii ferate, precum şi cu condiţiile de la locul de muncă.

Relații suplimentare la numărul de telefon 0236.461.236.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share