Site logo
30 ianuarie 2020
plata cu cardul la STBplata cu cardul la STB

O aplicație pentru plata cu cardul la STB a călătoriei cu tramvaiul, troleibuzul sau autobuzul a fost lansată de curând și este funcțională în momentul de față.

plata cu cardul la STB

Compania londoneză de mobile ticketing Masabi a dezvoltat împreună cu Mastercard România și Unicredit Bank o aplicație pentru Societatea de Transport București, denumită B-Pay, prin care titlurile de călătorie pot fi plătite cu cardul, informează Wallstreet.ro.

Această aplicație, ce poate fi descărcată gratuit din Google Play și Apple Store, le permite celor care călătoresc cu mijloacele de transport în comun de suprafață din București să achite călătoria cu cardul. Este nevoie doar de un cont care se poate crea prin introducerea unei adrese de e-mail. După crearea contului, cardul poate fi salvatl în aplicație pentru a plăti titlurile de călătorie.

Plata cu cardul la STB a abonamentelor

Odată cu deschiderea aplicației, se pot selecta titlurile de călătorie dorite în funcție de liniile pe care circulă persoana respectivă. Există opțiuni pentru toate liniile urbane, expres și regionale, dar și pentru linia turistică Bucharest City Tour.

Pentru liniile urbane se pot alege abonamente de o zi (8 lei), de 7 zile(17 lei), 15 zile (25 de lei) sau o lună (50 de lei). Pentru liniile expres este disponibil, pe lângă alegerea unui bilet pentru o singură călătorie, și abonamentul lunar în valoare de 80 de lei, iar în cazul în care se optează pentru un abonament lunar general urban și regional suma ajunge la 125 de lei.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share