Slide


PARTENERI:

Asociaţia Inginerilor Feroviari din România (AIFR) – organizație profesională, independentă, apolitică, patrimonială, neguvernamentală

By

AIFR - organizație profesionalăAsociația Inginerilor Feroviari din România (AIFR) – denumită, în prezentul statut, Asociația – este o organizație profesională, independentă, apolitică, fără drept patrimonial, neguvernamentală, constituită ca persoană juridică de drept privat, înregistrată la Judecătoria Sectorului 1 București sub nr.257/19 august 1992, având înregistrare naţională sub nr. 495/A/1992.

Aceasta reunește în rândurile sale ingineri din cadrul companiilor și societăților feroviare, societăţilor comerciale furnizoare și reparatoare de materiale și echipamente feroviare, din unități de proiectare, cercetare și învățământ superior de specialitate.

AIFR s-a înființat din inițiativa unui grup de ingineri, din care amintim pe domnii Nicolae Ionescu, Virgil Ioan Leancu, Valentin Mihai Stăncescu, Mircea Țilică, Dragoș Teodorescu, Petre Ciortan, Cezar Eugeniu Ivana, Gigi Gavrilă, Corneliu Măciucă, Gheorghe Octavian Udriște, având ca Preşedinte Executiv pe Mircea Țilică.

În prezent AIFR este condusă de un Consiliu director format din ales de ultima Adunarea generală din anul 2019, al cărui președinte este Stănescu Adrian-Doru.

Mai multe detalii privind asociația (organizare, conducere, activități etc.) le puteți găsi pe pagina web www.aifr.ro

AIFR este membru fondator al Uniunii Asociaţiilor Europene ale Inginerilor Feroviari (UEEIV) din 1992, membru al Asociației Generale a Inginerilor din Romania (AGIR) și al Organismului Național de Standardizare (ASRO).

AIFR – organizație profesională, independentă, apolitică, patrimonială, neguvernamentală

Servicii oferite de AIFR:

  • organizarea de conferințe, simpozioane, schimburi de experienţă, expoziţii de specialitate, vizite de documentare
  • oferta tehnică – AIFR poate participa, la cerere, prin membrii săi specialişti în toate domeniile la asigurarea de consultanţă, proiectare, marketing, evaluare și expertiză tehnică (infrastructura căii ferate, material rulant etc.),
  • Oferta de educație – organizarea unor cursuri de formare şi de specializare, care să răspundă necesităților inginerilor feroviari, precum şi cerinţelor infrastructurii feroviare, a operatorilor feroviari cât şi a unităților de producție sau celor care asigură servicii feroviare,
  • Prezentare companii – AIFR organizează seminarii, mese rotunde şi alte forme prin care să asigure ca societățile de producție sau servicii feroviare, din ţară sau străinătate, să îşi prezinte produsele, tehnologiile si serviciile pe care le oferă în faţa personalului tehnic de specialitate şi cadrelor de conducere a compartimentelor tehnice şi economice din CNCF ”CFR” SA, ale Societăţilor de Transport Feroviar de Călători şi Marfă, ale Metrorex şi altor operatori feroviari.Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina Asociația Inginerilor Feroviari din România (AIFR).


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

Club Feroviar și-a propus să vină în ajutorul companiilor, organizațiilor și instituțiilor care activează și influențează domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină din România. Modul în care ne-am gândit să facem acest lucru este de a pune la dispoziția dumneavoastră câteva instrumente gratuite de promovare, care vă pot crește vizibilitatea, notorietatea și care vă pot facilita procesul de recrutare.

Primul dintre acestea este Catalog Feroviar, soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă, vă rugăm să ne contactați la office@catalogferoviar.ro.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share