Slide Slide


PARTENERI:

BREAKING O nouă schimbare în conducerea CFR SA. Cine vine în locul lui Traian Preoteasa

By
schimbare în conducerea CFRschimbare în conducerea CFR

O nouă schimbare în conducerea CFR SA se va produce joi, când își va intra în atribuții noul director general adjunct tehnic al Companiei Naționale de Căi Ferate.

schimbare în conducerea CFR

În această funcție a fost numit Ion Stoichescu, șef de divizie la Regionala CF Timișoara. El îl înlocuiește pe actualul director general adjunct tehnic, Aurelian Oneci, care fusese numit după plecarea lui Traian Preoteasa la CFR Marfă, unde a preluat mandatul de director general.

În decembrie 2010, ministrul Transporturilor și Infrastructurii de la acea vreme, Anca Boagiu, l-a numit pe Ion Stoichescu în funcția de director general al companiei de infrastructură feroviară din România CFR SA, înlocuindu-l pe Valeriu Ioan Trică, pus de Radu Berceanu.

Ioan Valeriu Trică a ocupat funcția de director general al CFR SA în perioada septembrie-decembrie 2010 și, după plecarea de la conducerea CFR SA, a preluat funcția de director general la Regionala Timișoara.

O nouă schimbare în conducerea CFR SA. Traian Preoteasa a plecat la CFR Marfă

Revenind în istoria recentă, pe 21 noiembrie 2019 Consiliul de Administrație al CFR Marfă l-a numit în funcția de director general al companiei pe Traian Preoteasa, până atunci director general adjunct tehnic al CFR SA.

Acum, funcția este preluată de Ion Stoichescu, un profesionist cu state vechi în sistemul feroviar românesc.

Pentru mai multe informații despre proiectele CFR SA, participați la a XV-a ediție a conferinței dedicate infrastructurii feroviare, care va avea loc în zilele de 11 și 12 martie, la Galați.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share